Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Παιχνιδια εντυπώσεων στις πλάτες των εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ


Λίγες βδομάδες πριν την εκλογή νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ενώ κυκλοφορύσαν σενάρια περί επανόδου του Παπανδρέου, είδαμε ξαφνικά στο διαδίκτυο ιστοσελίδες, Blogs και αναρτήσεις στο facebook από τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ. Ακολούθησαν δημόσιες απειλές ενόψη της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου και της Εθνικης Συνδιάσκεψης, καθώς και πρωτοσέλιδα σε Αυριανή και Καθημερινή. Και ενώ η κινητοποίηση κρατούσε μόλις 2 - 3 λεπτά όλως τυχαίως γινόταν θέμα στα ΜΜΕ.

Εμείς φυσικά είμαστε με τους εργαζόμενους, στηρίζουμε το δίκαιο αίτημά τους και θεωρούμε άδικο που επί μήνες μένουν απλήρωτοι. Όμως το αναφέρουμε γιατί μας κάνει φοβερή εντύπωση αφού όλα, ως δια μαγείας τελείωσαν την επόμενη μέρα από την εκλογή Βενιζέλου. Και ενώ όσο περνάν οι μέρες, το πρόβλημα διογκώνεται (....πλησιάζουν και οι γιορτές του ΠΑΣΧΑ), όλοι αυτοί που μέχρι προχθές δεν δίσταζαν να δημοσιοποιούν και να εξυβρίζουν τον Πρόεδρο και το Γενικό Διευθυντη του Κινήματος, σήμερα σιωπούν! Κι ας εκκρεμεί η οικονομική τακτοποίηση των εργαζόμενων μέχρι και σήμερα!!! Έκλεισαν ακόμα και την σελίδα τους στο διαδίκτυο.

Απαράδεκτοι όσοι -από ότι δείχνουν τα γεγονότα- εκμεταλλεύτηκαν ένα πρόβλημα των εργαζομένων για να παίξουν πολιτικό παιχνιδι.

Και όπως συμβαίνει συνήθως, αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. είναι οι πλέον αδικημένοι παρόλο που όλο αυτό το διάστημα κράτησαν μια σοβαρή και προπάντων κομματική στάση! Χωρίς απαραίτητα να είναι "Προεδρικοί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.