Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Απάντηση Γιώργου Παπανδρέου για τις διακοπές του στα Χανιά


Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σημερινό δημοσιεύμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει διακοπές μέσα στη "χλιδή", ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα.   

Ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγό του πράγματι διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής των Χανίων, αλλά το τίμημα που καταβάλουν είναι απείρως μικρότερο από το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα. 

Μάλιστα, και προκειμένου να υπάρχει όλη η αλήθεια, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να καταβάλει το σχετικό τίμημα παρά την αρχική πρόταση εκ μέρους της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για φιλοξενία του. 

Σε ό,τι αφορά την εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", εδώ και πολύ καιρό δεν έχει πλέον καμία σημασία το τι γράφει για τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανακοίνωσή μας της 5ης Αυγούστου 2012, για άλλο κατάπτυστο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, τα λέει όλα.

Αυτή τη φορά όμως, έχει σημασία η γραμμή αναπαραγωγής της δήθεν είδησης, χωρίς διασταύρωση, χωρίς καν να επιδιώξουν να μάθουν την αλήθεια, που μαρτυρά με σαφήνεια τους πρόθυμους να συμβάλλουν για τους δικούς τους γνωστούς λόγους στη λάσπη κατά του Γιώργου Παπανδρέου.  

Θα θέλαμε όμως με την ευκαιρία αυτή, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, είναι σε εμάς απολύτως γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι δήθεν υπηρέτες της αλήθειας και της δικαιοσύνης κόπτονται. 

Και γι' αυτό απαντούμε: 
Ό,τι και να λένε οι εκπρόσωποι της φαυλοκρατίας, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010. Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην ΕΕ. Χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της ευρωζώνης. 

Είναι, λοιπόν, κατανοητοί οι φόβοι των εμπνευστών και των συγγραφέων αυτών των ρυπαρογραφημάτων, που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτούς της επιβεβαίωσης των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου, που κάθε μέρα βλέπουν ότι αναδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα. 

Και κάτι τελευταίο, που αφορά μιά άλλη δήθεν αποκάλυψη κάποιων "έγκυρων" ΜΜΕ, περί δήθεν επισκέψεως σε νεροτσουλήθρες στη Λευκάδα - την οποία, θαύμα, θαύμα, αναπαράγει πάλι η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". Όσο και αν κάποιοι το επιχειρούν, δεν είναι δυνατόν να μέμφονται την επίσκεψη σε ένα νησί, που αν και ο Γιώργος Παπανδρέου αγαπά ιδιαίτερα, ωστόσο δεν το επισκέφθηκε. Ας προσέξουν, λοιπόν, να μη γλιστρήσουν.

Αθήνα, 17 Αυγούστου 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.