Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας

Πριν ένα χρόνο χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία. Η συντροφιά των νταβατζήδων, ντόπιων και ξένων, μπροστά στην απόπειρα του Γ. Παπανδρέου να εφαρμόσει το αυτονόητο, τη δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε και τη χάρισε στην ανθρωπότητα, πανικοβλήθηκαν και τον εξοστράκισαν…

Τώρα, ένα χρόνο μετά, είναι ανάγκη να βγεις πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης!

Οι πολίτες διψούν να μάθουν! Διψούν για λύσεις, διψούν για ελπίδα!!! Βγες και μετά από αυτοκριτική, αποκάλυψε τα ΟΛΑ! Μην αφήσεις τίποτα! Να μάθει και ο κάτοικος του πιο απομακρυσμένου χωριού της Ελληνικής επικράτειας, το τι συνέβη αλλά και το με ποιους όρους απαιτούν μερικοί να λειτουργεί η πολιτική στη χώρα μας.

Αποκάλυψε το ρόλο τους και τους στόχους τους! Τα συμφέροντα που συνεργάστηκαν πρόθυμα όταν τους έθιξες, ώστε να σου ”τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια”…Είναι αυτό που ζητάει σήμερα ο λαός μας!

Αυτό και μια ελπίδα για το αύριο.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, τα τρία ”συνεταιράκια της συγκυβέρνησης”, παραδίδουν τα πάντα σε ντόπιους και ξένους χωρίς να παίρνουν τίποτα! Ούτε καν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την εκταμίευση της δόσης του δανείου.

Πόσο μεγάλη είναι η αντίθεση, με την εποχή που κατάφερνες να παίρνεις ότι διεκδικούσες….

Είναι καιρός το σύνθημα «Μπορούμε να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας» από λόγος να γίνει πράξη! Το μπορείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.