Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΚΟΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.

 Αν η κυβέρνηση θέλει να βρει χρήμα να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ με τα αίτια των ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ 160.000 φορολογικών δικών που εκκρεμουν και θα απέφεραν σύμφωνα με υπεύθυνους του υπ. οικονομικών ,περίπου, πάνω απο 20 δισ.ευρώ.

 Να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ με τα αίτια των ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ,ανπτυξιακών πρωτοβουλιών ,δημόσιων και ιδιωτικών.
 Να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ με την κεντρική τράπεζα και ορισμένους του τραπεζικού συστήματος που δεν συνεργάζονται επαρκώς με τις ελεγκτικές αρχές,και παίζουν τον ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ για κεφάλαια που οδεύουν ανεξέλεγκτα και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ σε εξωχώριους προορισμούς.
 Να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ με μια σειρά άλλες αγκυλώσεις που δεν ισιώνουν χωρίς ουσιαστικές αντιπαραθέσεις. Να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ όλες τις ιδέες που ειναι και κατατεθημένες στην βουλή [βλέπε προτάσεις Γρηγόρη Νιώτη με ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ]για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αύξηση των εσόδων.

 Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ κυίιως αποτελεί μια απαράδεκτη μεθόδευση απο την διευθύνουσα αρχή των ισοδύναμων και των ζαππείων που θα οδηγήσει στην παραπέρα φτώχεια χιλιάδες οικογένειες και θα βαθύνει την ύφεση ακόμα ποιο πολύ.

 Επιτέλους οι εύκολοι στόχοι ας σταματήσουν να αποτελούν το υλικό που θα κλείνει μόνιμα τρύπες και θα είναι τα θύματα μιας ανάλγητης οικονομικής πολιτικής.Οι μεγαλύτερες τρύπες και τα διαφορετικού τύπου υλικά είναι αλλού, αλλα χρειαζεται ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ'.

Από: M.Καρχιμακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.