Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Στο νέο ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Ζητούν οικονομική βοήθεια από τα μέλη!

Απίστευτο! Ούτε γάτα ούτε ζημιά, δώστε και λεφτά!

Εκστρατεία για την οικονομική ενίσχυση... του ΠΑΣΟΚ ξεκινά μέσω επιστολής του ο Νίκος Σαλαγιάννης (ποιος τον εξέλεξε και με ποια ιδιότητα;), στην οποία ζητά από τα μέλη του κόμματος να συνεισφέρουν… όταν  έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους εδώ και πολλούς μήνες!!!

Ο εκ Καρδίτσας ορμώμενος και διορισμένος Σαλαγιάννης γράφει στην επιστολή-ξεκάρφωμα:

«Με πλήρη επίγνωση των... πρωτόγνωρων συνθηκών, των σκληρών καταστάσεων, αλλά και των έντονων προβληματισμών που υπάρχουν σ' όλους μας, σου απευθύνω αυτή την επιστολή εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ.

Για να ζητήσω την στήριξή σου, την οικονομική στήριξη.

Γιατί η Παράταξή μας είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Για το πώς φθάσαμε ως εδώ, τι έγινε και τι δεν έγινε, ποιό είναι το σωστό και ποιο το λάθος, αλλά και για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε με ριζικές ανατροπές στη μέχρι τώρα λειτουργία μας, θα τα συζητήσουμε όλα και θα τα συναποφασίσουμε στο επικείμενο Συντακτικό Συνέδριο μας.
Το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει μεγάλη ανάγκη τη στήριξή σου, όσο μπορείς και όπως μπορείς.

Σ' αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, απευθύνεται για οικονομική στήριξη, κατ' αρχήν, στα προβεβλημένα στελέχη του. Αυτά με τα οποία συμπορεύτηκε σ' αυτή την ιστορική - απ' όποια πλευρά κι αν τη δει κανείς - διαδρομή, που το στήριξαν και το τίμησαν, αλλά που κι αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να προωθήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Μ' αυτά τα στελέχη, με όλα τα μέλη και τους φίλους, που πονάνε, αλλά αντέχουν κι επιμένουν και με νέα παιδιά και νέα στελέχη, θα μείνει όρθιο και θα χαράξει ένα νέο δρόμο για το μέλλον.

Τα τρία τελευταία οδυνηρά για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας χρόνια, μας πλήγωσαν βαθειά. Και εξακολουθούν να μας πληγώνουν. Αλλά δε δίνουν σε κανένα το δικαίωμα να συκοφαντήσει συνολικά, να απαξιώσει ισοπεδωτικά ή να σφετεριστεί επιλεκτικά μια συγκλονιστική διαδρομή σχεδόν σαράντα χρόνων, απ' το 1974 μέχρι σήμερα.

Ούτε επιτρέπουν σε κανένα να επιχειρεί να αποδυναμώσει ή να ταπεινώσει αυτή την Παράταξη ή να προεξοφλήσει το τέλος της. Όσοι αφιερώσαμε τα πιο φωτεινά και δημιουργικά μας χρόνια και συνδέσαμε ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής μας ιστορίας με την ιστορική αυτή Παράταξη, δε θα το επιτρέψουμε».

από "σίβυλλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.