Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
πολλοί φίλοι άρχισαν να ρίχνουν νερό στο κρασί τους υποστηρίζοντας ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή μας κ.λπ. Ναι, όποιος θέλει είναι φυσικά ελεύθερος να συμμετάσχει στην παρωδία που ετοιμάζει ο Βενιζέλος και η παρέα του. Αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτό το σχήμα που λέγεται (ακόμα) ΠΑΣΟΚ και έχει πρόεδρο τον Βενιζέλο δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψει. Θα είναι τσόντα (όπως είναι σήμερα) της Δεξιάς. Εκεί δηλαδή που το έφερε ο σημερινός εξ υφαρπαγής πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος. Στη συνείδηση του κόσμου το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο, Και είναι τελειωμένο γιατί η κυβερνητική δράση του συνυφάνθηκε με την εγκληματική δράση ορισμένων που μοναδικός στόχος τους ήταν η τσέπη και το προσωπικό συμφέρον τους!
Δυστυχώς τα έργα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είναι σαν να μην έγιναν ποτέ... Και φυσικά εμείς που επιμένουμε στην πολιτική του Παπανδρέου δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο ΑΝΔΡΕΑΣ άλλαξε την Ελλάδα.
Τώρα όμως, είναι μια θλίψη να βλέπεις αυτό το κόμμα να σέρνεται καταϊδρωμένο, ακολουθώντας τους ρυθμούς του προέδρου του, δηλαδή του Βενιζέλου. Και είναι πιο θλιβερό το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοτε οπαδοί και ψηφοφόροι του, του έχουν γυρίσει την πλάτη.
Λοιπόν, είναι δύσκολο έως αδύνατο να αλλάξει η εικόνα του. Γιατί είναι απαξιωμένο και ακόμα ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχάσει τις μίζες, που διακινήθηκαν στις τσέπες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς ορισμένων.
ΕΙΝΑΙ δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι πηγαίνοντας (με ποιον τρόπο;;;) στο συνέδριο, θα εκλεγεί, θα φτιάξει συσχετισμό, θα τον μεγαλώσει, θα διώξει τον Βενιζέλο;;; Αυτά είναι παιδαριώδη.
Το ΠΑΣΟΚ που αγάπησα και που πολέμησα κάτω από τη σημαία του, πρόσφερε στην Ελλάδα και κανείς δεν μπορεί αυτό να το αμφισβητήσει, αλλά είπαμε ότι δυστυχώς σήμερα κυριαρχεί ο λαϊκισμός και αυτός έχει βουλώσει τα αυτιά και το μυαλό των πολιτών που σέρνοναι από τις σειρήνες του πιο ακραίου πολιτικαντισμού.
Στην κοινωνία μας αυτή την εποχή επικρατεί σύγχυση, εμπάθεια, μισαλλοδοξία και φυσικά υπερτερεί η οργή του κόσμου για την απελπιστικά δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει.
Ακριβώς επειδή τα στήθια του κοσμάκη φουσκώνουν από οργή, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί από δημαγωγούς και τσαρλατάνους.
Δείτε τι γίνεται το τελευταίο διάστημα με την περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ"!
Αρκετοί από τους πολιτικούς έχουν επενδύσει σ’ αυτήν, προσδοκώντας πολιτικά οφέλη.
Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν ξέρω τι θα κάνει σε ό,τι έχει σχέση με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Θέλω να πω, ωστόσο, ότι μας χρωστάει εξηγήσεις.

Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ
http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.