Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο Αλέξης κέρδισε το στοίχημα στις ΗΠΑ

Τι ζόρι τραβάει που θέλει να στείλει και τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο;;;;]

"Ήταν πολύ έξυπνη η κίνηση εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και να αφήσει στην Αθήνα τα... συνθήματα. Διότι είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις του με ψυχραιμία, χωρίς κραυγές και υπερβολές -όπως μας έχουν συνηθίσει οι εκάστοτε ηγέτες της αντιπολίτευσης- σε ένα σοβαρό ακροατήριο που αποτελούσαν ανώτερα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του υπουργείου Οικονομικών, καθηγητές, αναλυτές και δημοσιογράφοι..."

ΑΥΤΑ και άλλα λιβανίσματα για τον Τσίπρα παραθέτει στις "απόψεις" του στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ο γνωστός αντι-Παπανδρεϊκός δημοσιογράφος [;;;] που έχει αναλάβει εργολαβικές ανταποκρίσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και ενημερώνει και τους αναγνώστες του Έθνους και τους τηλεθεατές του Mega με υλικό που θα πρέπει κανείς να το ψάχνει απ' όλες τις μεριές μη τυχόν και καταπιεί κανένα κόκαλο!!!
Δεν το λέω εγώ. Βοά η πιάτσα και τα γραπτά του Ιγνατίου που πλημμυρίζουν από μίσος κατά του Παπανδρέου. Άλλωστε με σκεπτικισμό μπορεί κανείς να δεχτεί τις ανταποκρίσεις του από τις ΗΠΑ.
Ο Ιγνατίου τώρα θέλει να στείλει τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο!!! Γράφει ο Ιγνατίου στο καραδεξιό περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

Είναι προκλητική η θέση του κ. Παπανδρέου ότι η προσφυγή στο Ταμείο έσωσε την Ελλάδα, διότι η αλήθεια είναι άλλη: Έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια, διότι έχασε οχτώ μήνες να αναζητεί τρόπους και μεθόδους για να τη «δέσει» στο μηχανισμό, αντί στο διάστημα αυτό να πάρει μέτρα, τα οποία θα ήταν πολύ πιο ανώδυνα απ' αυτά που επέβαλαν οι δανειστές...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ είναι ο Ιγνατίου που γράφει τέτοιες παπάρες!! Ας μας πει τουλάχιστον ποιο είναι το πρόβλημά του με τον Παπανδρέου για να καταλάβουμε τι ζόρι τραβάει!!! Γιατί από επιχειρηματολογία, άστα να πανε στο διάολο...
Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.