Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Έξαλλος ο Βενιζέλος με Σαχινίδη

Λυσσαλέα η μάχη μεταξύ των εκκολαπτόμενων δελφίνων στο ΠΑΣΟΚ

Αντιπαραθέσεις, μαχαιρώματα και καθημερινά μυστικά δείπνα μεταξύ των εκκολαπτόμενων δελφίνων στο ΠΑΣΟΚ εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος, όπου πολλά στελέχη δηλώνουν δημόσια πως θα θέσουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Οι πονοκέφαλοι του Βαγγέλη Βενιζέλου φαίνεται να πολλαπλασιάζονται καθημερινά καθώς τουλάχιστον μέχρι σήμερα μετρά στο κόμμα του τουλάχιστον εφτά ομάδες που έχουν κάνει μέτωπο η κάθε μία εναντίον του ή τουλάχιστον αμφισβητώντας την πολιτική που ακολουθεί με σημείο αιχμής την συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα ο Βενιζέλος ανθρώπους του καθαρά βενιζελικού κύκλου ή στενούς τους συνεργάτες όπως ο κ. Σαχινίδης να συμμετέχει σε δείπνα και σε γεύματα με μέλη του κόμματος που δείχνουν να εκφράζουν επιφυλάξεις ή ακόμη και αμφισβητούν ευθέως τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ή την πολιτική του.

Το ότι ο κ. Σαχινίδης βρέθηκε μεταξύ των «παπανδρεϊκών» - τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους – μελών του κόμματος που δείπνησαν πριν από μερικές ημέρες σε γνωστό ξενοδοχείο, φαίνεται ότι ενόχλησε την Ιπποκράτους ή τουλάχιστον έτσι διαρρέεται. Από την άλλη είναι γνωστό ότι ο κ. Βενιζέλος θα επιχειρήσει από την πλευρά του προσεγγίσεις προκειμένου στο συνέδριο να εμφανιστεί ενισχυμένος. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βενιζέλος … δεν ξεχνάει…

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.