Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Απόπειρα νοθείας με κωδικό «Πράσινα πουλμανάκια»

Καταγγελίες κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Ενώ το ΠΑΣΟΚ ανασυντάσσεται εν όψει του συνεδρίου, όπως καταγγέλλουν κορυφαία στελέχη του σχεδιάζεται απόπειρα νοθείας με κωδικό «Πράσινα πουλμανάκια».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, την «ειδική αποστολή» έχει αναλάβει ομάδα νεολαίων που υπέβαλε πακέτα αιτήσεων με τα ίδια ονόματα υποψηφίων συνέδρων σε διάφορα εκλογικά τμήματα.

Οι νεολαίοι-καμικάζι, την τελευταία ώρα – χθες το απόγευμα έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων - και χωρίς να έχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα τμήματα στα γεωγραφικά διαμερίσματα όπου υπέβαλαν τις αιτήσεις, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία on line συστήματος που θα αποκάλυπτε τις πολλαπλές αιτήσεις με τα ίδια ονόματα υποψηφίων.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, την Κυριακή που στήνονται οι κάλπες για την εκλογή των συνέδρων, οι νεολαίοι έχουν οργανώσει δρομολόγια με πουλμανάκια από τμήμα σε τμήμα σε όλο το Λεκανοπέδιο, με σκοπό να ψηφίζουν και να ξαναψηφίζουν οι ίδιοι τους «δικούς» τους υποψηφίους, ώστε να επιτύχουν την εκλογή «ελεγχόμενων» συνέδρων.

Μετά τους προχθεσινούς καβγάδες και ενώ οι διάφορες πλευρές παίρνουν θέσεις μάχης ενόψει του συνεδρίου, φαίνεται να ανάβουν για τα καλά τα αίματα…

http://www.matrix24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.