Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Δείπνο «βενιζελικών» εναντίον των «λοχαγών» του Παπανδρέου

«Φουντώνουν» οι εσωκομματικές εξελίξεις στην Ιπποκράτους σε μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ανασυσταθεί, με τους «εκλεκτούς» του Ευάγγελου Βενιζέλου να συνέρχονται σε «μυστικό δείπνο», ως απάντηση στις έντονες φημολογίες που θέλουν την «παπανδρεϊκή» πτέρυγα να παρουσιάζει έντονη κινητικότητα.

Το βράδυ της Παρασκευής, 12 στελέχη προσκείμενα στον κ. Βενιζέλο βρέθηκαν σε συγκέντρωση στη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να συζητήσουν την μετεξέλιξη των «βενιζελικών» στα πλαίσια του κόμματος. Οι 12 «απόστολοι» του κ. Βενιζέλου, ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Τάκης Ρήγας, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Γιάννης Δατσέρης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Πάνος Μπεγλίτης, η Αθηνά Δρέττα, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Γιώργος Σιακαντάρης και ο Χρήστος Δερβένης.
Κύριο θέμα συζήτησης τους, ήταν η μετατροπή αυτού του «φόρουμ» σε επίσημη τάση του ΠΑΣΟΚ, με σαφή τοποθέτηση υπέρ της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συγκέντρωση αυτή έγινε σε ανταπάντηση του «κινήματος των λοχαγών» του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι διακρίθηκαν επί πρωθυπουργίας του και τώρα ζητούν την άμεση αποχώρηση από την συγκυβέρνηση ώστε το ΠΑΣΟΚ να πάψει να αποτελεί «συνιστώσα» της Νέας Δημοκρατίας.
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.