Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μερικά ερωτήματα για τον «σύντροφο» ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

1. Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 2,5 εκατ. Ευρώ από μια πελάτισσά του γόνο εφοπλιστικής οικογένειας ?
2. Αυτή η πελάτισσα είχε καταφύγει στο δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη ?
3. Ο Μαντζουράνης άσκησε αγωγή κατά του Μητρόπουλου και τον καταδίκασε πρώτα τελεσίδικα μέχρι τον Άρειο Πάγο και μετά ανέκκλητα ?
4. Υποχρεώθηκε ο κ. Μητρόπουλος να επιστρέψει το ποσό των 2,5 εκατ. Στην εφοπλιστική οικογένεια πρώην πελάτισσά του ?
5. Μήπως αυτό που παρακολουθούμε τώρα είναι η απόκρυψη της αμοιβής του που έφτασε το 1,6 εκατ για τις μέχρι τότε δικηγορικές του υπηρεσίες του στην εφοπλιστική οικογένεια –πελάτισσα ?
6. Δήλωσε μετά από έξι χρόνια ένα μέρος για να γλυτώσει φόρους και γιατί ήδη ήταν καταδικασμένος ?
7. Μήπως για αυτό το λόγο ο Μητρόπουλος παραιτήθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο επειδή ήξερε ότι θα του αφαιρούσαν την άδεια και όχι όπως είπε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά… « για να αφιερωθεί στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα» ?
8. Μήπως για αυτό έφερε τον αδερφό του από δικηγόρο του Πύργου Ηλείας στην Αθήνα να αναλάβει τη δικηγορική εταιρία και ο οποίος πριν λίγο πήρε σύνταξη. Και τώρα η εταιρία ιδιοκτησίας των αδελφών Μητρόπουλων λειτουργεί με ομάδα δικηγόρων ?
9. Μήπως ο Γιάννης Μαντζουράνης όπως ακούγεται στα δικηγορικά στέκια (βλέπε DOLCE) δεν πήγε τον Μητρόπουλο στο ποινικό, γιατί θα τον κατέστρεφε τελείως καταδικάζοντας τον για κακούργημα μιας και είχε ήδη την ανέκκλητη καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση από τα πολιτικά-αστικά δικαστήρια ?
10. Μήπως ο Γιάννης Μαντζουράνης σε ερώτηση γιατί δεν το έκανε, δηλώνει ότι δεν ήθελε να τον καταστρέψει μιας και παλιά είχαν μαζί δικηγορικό γραφείο, ενώ παράλληλα δεν ήθελε να βλάψει και τη σύζυγο του Μητρόπουλου που είναι καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμι ?
11. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ γνώριζαν για την φοροδιαφυγή και την υπεξαίρεση…? Γιατί κάτι πληροφορίες μου λένε ότι γνώριζαν όλοι και τη περίοδο 2007-2008 αλλά και οι νεώτεροι εκείνοι της περιόδου 2010

Υ.Γ. Κανείς στο απυρόβλητο… από εδώ και πέρα όλοι θα λογοδοτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.