Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η διαρροή είναι ΑΝΕΝΤΙΜΗ και ΑΝΑΝΔΡΗ πράξη … Φύγε ήρεμα και για μια φορά ..αντρίκια κ. Βενιζέλο !

Γράφει ο Ν Βράχος 
Διαβάζουμε κάθε μέρα τις προσπάθειες υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου και λυπούμαστε βαθύτατα με αυτήν σας την κατάντια. Κοντεύετε να πιάσετε ..πάτο.

Τι ακριβώς επιδιώκετε κύριε Βαγγέλη;

Τι θέλετε; Να μας πείσετε ότι φταίνε ..άλλοι για το δικό σας χάλι;

Σκεφτείτε λίγο τι έχετε κάνει στην Ελλάδα, στο Πασοκ , στο δημοκρατικό μας λαό;

Βλέπετε τα ποσοστά των ‘’μπολιασμένων΄΄ για σας δημοσκοπήσεων και συνεχίζετε να διαρρέετε ‘’κουλίστικα κουτσομπολιά’’ που σας υποβαθμίζουν κι άλλο, που σας οδηγούν με ακρίβεια στο πολιτικό χαμό. Και αντί να συνέλθετε, αντί να βγείτε δημόσια και να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο του Πασόκ, ερωτοτροπείτε πολιτικά και κομματικά με τον Αντώνη Σαμαρά.

Είμαι σίγουρος πως κάτι πάθατε και σας οδηγεί σε κείνο το χώρο που ανέκαθεν ανήκατε. Ναι κύριε Βαγγέλη είστε όχι μόνο δεξιός , αλλά και ΑΔΕΞΙΟΣ-δεξιός όπως σχεδόν όλοι τους.

Δεν σας φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Αλλά ο εαυτός σας. Εσείς…αυτοκτονείτε πολιτικά και όχι μόνο κύριε Βαγγέλη των ολίγων αλλά και των πολύ απεχθών!

Ας σας κρίνει ο λαός του Πασοκ , όλος ο Ελληνικός λαός, που κάθε μέρα , σιγά-σιγα αλλά μαρτυρικά σας κατεβάζει στα τάρταρα του πολιτικού σας μηδενισμού.

Δίνετε τροφή στις δημιοσιογραφικές ύαινες. Πυροβολείτε ασυλλόγιστα και φυσικά ‘ΑΣΤΟΧΑΣΤΑ’’ εναντίον της δημοκρατίας, εναντίον των ελευθεριών του λαού μας, εναντίον της ιστορίας του κινήματος , εναντίον των αγώνων μας.

Λυπάμαι και σας λυπάμαι κύριε Βαγγέλη.

Πίστευα, ότι θα είχατε υποβάλει τις παραιτήσεις σας, ΟΛΟΙ! όσοι οδηγήσατε το κίνημα σε πλήρη ακινησία και αποσύνθεση.

Κύριε Βενιζέλο,
Το μόνο που σε ενδιέφερε και σε ενδιαφέρει διαχρονικά , είναι ο εαυτός σου. Εντάξει, το εμπεδώσαμε πλήρως. Έκανες τα ΠΑΝΤΑ να υπονομεύσεις τους πάντες, πιστεύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ… κληρονομείται, και αν «λείψουν» οι ΠΑΣΟΚΟΙ βουλευτές θα τους υποκαταστήσεις με…

δικούς σου ! Όμως έκανες λάθος αν και νομικός. Πήγες ενάντια στις υποθήκες και τις παρακαταθήκες που μιλούν και γράφουν, ότι το Πασοκ ΔΕΝ κληρονομείται, δεν κλέβεται, δεν κατάσχεται, δεν μεταβιβάζεται γιατί είναι η ψυχή μας ! Είναι οι ιδέες μας. Είναι το αίμα μας.

Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς ο λαός, οι ψηφοφόροι τα μέλη του! ανήκει σε μας! Και ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε !

Ελπίζαμε σε ευαισθησία, αντίληψη της πραγματικότητας και παραίτηση.

Κρίμα,

φαίνεται ότι σήμερα παντελόνια φορούν όλοι… Η ταύτιση και ο διαχωρισμός των ανδρών από τα παντελόνια τους, φαίνεται ότι είναι ιδέες και αποδείξεις μιας «άλλης» εποχής ή ενός άλλου είδους ανδρών.

Το ΠΑΣΟΚ, το δικό μας ΠΑΣΟΚ, σου..προτείνει να «πάρεις» τους διαλυτές σου και να αποχωρήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Εννοείται, ότι η συμμετοχή σου, στη συγκυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά , είναι ΑΚΥΡΗ και ουδείς σε εξουσιοδοτεί και μάλιστα ως ..τελευταίος τροχός της άμαξας.

Η ευθύνη μιας τέτοιας ακόμη, υπονόμευσης για μας, του Πασοκ, αυτόματα ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου…

Τελευταία ενημέρωση: Φύγε ήρεμα και για μια φορά ..αντρίκια κύριε «Βενιζέλο» !

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί ΠΛΗΡΩΣ!

ΥΓ.

Γι αυτό το κίνημα έχουμε δώσει πολύ αίμα, και είμαστε αποφασισμένοι να το τιμήσουμε για μια φορά ακόμη.

Φύγε, σου λέμε όλοι μας !!!

ΦΥΓΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.