Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ….

Γράφει ο Ν Βράχος

Αρνήθηκε να παραδώσει την Ελλάδα.

Είναι πια απολύτως σίγουρο, ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι οι..έλληνες που πιστεύουν ακόμη, σε όσα γράψανε οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πια αποδεδειγμένο, ότι η κατάσταση της οικονομίας βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και τόσον ο Καραμανλής όσο και ο Σαμαράς, περίμεναν ποιος θα ..σπρώξει πρώτος τον άλλον στο γκρεμό.

Είναι σίγουρο ότι οι Γερμανογάλλοι ήθελαν το αίμα μας και τα ενεργειακά μας αποθέματα, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα διακινδυνεύσουν. Και αφ΄ετέρου να μην περιέλθει η Αρκτική με τα απεριόριστα αποθέματα σε υδρογονάνθρακες, στους Ρώσους. Γι αυτό και χρόνια τώρα μας εμποδίζουν στην εκμετάλλευσή τους.

Γι αυτό και μας «έστειλαν» στο ΔΝΤ.

Απεδείχθη ότι δύο χρόνια ΜΟΝΟΣ του, ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να σώσει τους Έλληνες, αγωνιζόταν για την τιμή, την ακεραιότητα και την επιβίωση της Ελλάδας.

Απεδείχθη ότι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ ήταν η Μέρκελ του..Αντώνη, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί του ..αιρετού ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

Συνειδητά, ύπουλα, βρόμικα και σκόπιμα ετοίμασαν και καθοδήγησαν την αποπομπή του Γιώργο Παπανδρέου. Διότι, αν πράγματι ήθελαν μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα. Όμως εκείνο που ενδιέφερε την Μέρκελ, περισσότερο ήταν τα αποθέματα ενέργειας του Αιγαίου. Στη Γερμανία αποσύρουν ΟΛΑ τα πυρηνικά εργοστάσια, έπρεπε λοιπόν να καλύψουν το κενό και το πιο εύκολο, φτηνό και ΣΙΓΟΥΡΟ ήταν το απόθεμα των Ελληνικών κοιτασμάτων.

Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με τον Γιώργο Πρωθυπουργό . Έτσι αποφάσισαν να τον «ρίξουν» ώστε η ενέργεια να περάσει στα χέρια τους αντί πινακίου.. Σαμαρά και Τσίπρα. Βλέπεις ο Παπανδρέου είναι Έλληνας, σοσιαλιστής, γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και δεν ήταν δυνατόν να κάνει ότι του ζητούσαν.

Εξ άλλου ο Παπανδρέου τεκμηρίωσε την άποψη ότι το θέμα ήταν Ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Δηλαδή ..άνοιγε τις πληγές του συστήματος. Υποχρέωνε τους Γερμανούς να εκτελέσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περί κοινής πολιτικής και αλληλεγγύης των εταίρων. Δεν ήταν δυνατό το επιτόκιο δανεισμού να ..κάνει διακρίσεις.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε για να σωθεί η Ελλάδα. Εμείς , όπως έλεγε και ο Εμ. Ρο΄ι΄δης, συμπεριφερθήκαμε σαν αχάριστοι, εμπαθείς και αγράμματοι, αφού ‘’κατάφεραν’’ παρακράτος , αριστεροί και λοιποί εφιάλτες, να μας πείσουν ότι αυτός έφταιγε και μάλιστα ..σκόπιμα !

Σήμερα, που καταλάβαμε το βρόμικο παιχνίδι, σκύβουμε το κεφάλι.

Γιώργο Παπανδρέου , ΣΥΓΝΩΜΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.