Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τρικούβερτος καυγάς στη Βουλή! Ραγκούσης: “Ντροπή να ηγείται του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος”

Άγριος καυγάς στην Προανακριτική ανάμεσα στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, κ. Ραγκούση και του βουλευτή του κόμματος, κ. Ρήγα.
Οι φωνές των δύο ανδρών ήχησαν σε όλο το μέγαρο της Βουλής όταν ο Γιάννης Ραγκούσης καταλόγισε ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας πως “ως υπουργός Οικονομικών δεν ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά φρόντισε να βάλει χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Ρήγα ο οποίος δήλωσε “δηλαδή τί ήθελες να βάλει ως ισοδύναμο μέτρο τη λίστα Λαγκάρντ;”. Τον τσίγκλισε μάλιστα λέγοντας πως υπό την ίδια οπτική ευθύνες έχει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το θερμόμετρο όμως χτύπησε ακόμα περισσότερο κόκκινο όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε πως “είναι ντροπή να ηγείται της δημοκρατικής παράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος”, με τον κ. Ρήγα να τον κατηγορεί πως διακατέχεται “από πολιτική εμπάθεια και μίσος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο” προσθέτοντας “η ντροπή είναι δική σου”.

Κατά τα άλλα στην κατάθεσή του ο κ. Ραγκούσης επέλεξε ως σημείωναν μέλη της Προανακριτικής να κάνει “γαργάρα” τις παλιές του δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης περί περίεργων συμπεριφορών μελών του τότε υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και τη φοροδιαφυγή.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.