Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Γιατί πολεμούν όλοι, με νύχια και δόντια τον Παπανδρέου;

Γράφει ο Ν Βράχος
Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί η δεξιά με τα παρακλάδια της, αλλά και όλη η πολιτική ανηθικότητα, προσπαθούσε και προσπαθεί με όλους τους ανέντιμους τρόπους να ‘’εξαφανίσει’’, ει δυνατόν, τον Γιώργο Παπανδρέου. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…

Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι προκειμένουν να συκοφαντήσουν τον Παπανδρέου

Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε.

Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες. Κι όσο βλέπουν τον κόσμο να μην τους πιστεύει, κι όσο βλέπουν το Γιώργο να έρχεται για να συνεχίσει το έργο του, τόσο τους πιάνει ταραχή.

Είναι φανερό πια ότι ο κόσμος κατάλαβε γιατί φτάσαμε στο χάλι του 2009.
Είκοσι έξι δις. Ευρώ[[26 δις. Ευρώ]]!!! αύξησε το χρέος ο Παυλόπουλος, μόνο και μόνο για προσλήψεις και αυξήσεις. 865.000 άτομα προσελήφθησαν από το 2004 –και το2009.

Παρέλαβαν το χρέος από την Χούντα και μετά, μέχρι του 2004, με 170Δις ευρώ, και σε πέντε χρόνια το παρέδωσαν στο 340 δις. ευρώ.

Η Ευρώπη, οι ξένες εφημερίδες, όλος ο κόσμος γνωρίζει, ότι στο τέλος του 2009 το έλλειμμα ήταν 15,6%, δηλαδή έπρεπε μέσα στους τρείς πρώτους μήνες του 2010 να βρούμε 35 Δις. Ευρώ για να μη κηρύξουμε πτώχευση.

Αυτά τα γεγονότα ο Ελληνικός λαός τα γνωρίζει όλα. Δεν μπορούν πια να γράφουν και να λένε ανοησίες και συκοφαντίες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια, αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!

Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα! Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί, ο Αντωνάκης έβλεπε το Μητσοτακέικο να το κυνηγά, και σκέφτηκε πως θα σωθεί. Έτσι στα πεδία των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, έπαιξε τα ρέστα του και μέσα στα χαρακώματα του βρώμικου πολέμου , συνάντησε, τον Αλέξη , τον Βαγγέλη και τους ..λοιπούς δημοκράτες της νύχτας. Και τα κομπρεσέρ της καταστροφής έπιασαν δουλειά. Έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα, με τρία μνημόνια!!! Με μια ανεργία που σπάζει κόκκαλα, με μυριάδες κλειστές επιχειρήσεις, με ολόκληρους κλάδους εργαζομένων να κινδυνεύουν και πολλούς συμπατριώτες να έχουν αυτοκτονήσει.

Η λάσπη όμως και η βρώμικη συμπεριφορά ‘’γύρισε στα μούτρα τους’’ !
Ο λαός μας σήμερα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και όπου κι αν παρουσιαστούν τρώνε στη μούρη τα χαλασμένα γιαούρτια που είχαν…αποθηκεύσει για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Τρέμουν και μόνο που ακούν τη λέξη επιστροφή. Φοβούνται το πολιτικό τέλος του Βαγγέλη και σκέπτονται μήπως ερχόμενος ο Γιώργος μιλήσει και πεί ΟΛΗ την αλήθεια, και το δημοψήφισμα, και για την προδοσία, και τις διάφορες λίστες και ιδιαίτερα Γαλλικής προέλευσης. Κάποιοι κομματάρχες τρέμουν από τώρα.

Θα δούμε λοιπόν και θα μάθουμε ποιοι ‘’γνώριζαν και οργάνωσαν’’ την λίστα Λαγκάρντ; Ποιοι μεθόδευσαν το διπλό κτύπημα κατά του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου; Ποιοι ‘’γαλλόφρονες και ποιοι ..αλλόφρονες’’;

Υπομονή φίλοι, συμπατριώτες και σύντροφοι !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και θα κάψει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.