Τρίτη 28 Μαΐου 2013

"Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία" .



"Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία" . Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου.

"Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "
πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.

Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία".

*Η ψήφιση όλων εκείνων των νόμων για την εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών, έδειξε και απέδειξε, ότι το Πασοκ από την επομένη της ανάληψης της ευθύνης για την χώρα, άρχισε σιγά αλλά σταθερά να κτίζει και να οριοθετεί τις κόκκινες γραμμές. Το ένα μετά το άλλο, τα ψηφισμένα νομοσχέδια, άνοιξαν διάπλατα νέους δρόμους στο δάσος της διαπλοκής και της διακίνησης μαύρου χρήματος. Τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών είναι εμφανή σχεδόν κάθε μέρα. *Το βάρος των μισθοσυντήρητων και των συνταξιούχων θα αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει στα πλαίσια της ισονομίας, ευνομίας και της σωστής φοροδοτικής ικανότητας του κάθε ενός από εμάς.

* Η διαπλοκή, είδε για πρώτη φορά οικονομική αστυνομία και οικονομικό εισαγγελέα, και κατάλαβε ότι ‘’κάτι πρωτόγνωρο’’ συμβαίνει και φυσικά ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. [[Ακούς ‘’άρση του τραπεζικού απορρήτου’’ να ψηφίσει ο Παπακωνσταντίνου, έλεγαν και..τραβούσαν τα μάγουλά τους!

*Είδαν για πρώτη φορά χειροπέδες οι ’’Χρυσοχέρηδες’’ και ανατρίχιασαν.
*Είδαν αποφάσεις επιτροπών της βουλής, αντίθετες στο κοινό συναίσθημα του λαού,
να μεταβάλλονται σε λαιμητόμους των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, με τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
*Είδαν και κατάλαβαν ότι κλέφτες και μεσάζοντες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρυφτούν.
Ο θόρυβος και οι βρώμικες προσπάθειες για την λίστα Λαγκάρντ , ήταν το μεγάλο λάθος τους. Ξεγυμνώθηκαν οι κλέφτες και οι ..προστάτες τους.
Τώρα όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι ο πόλεμος λάσπης
εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου γίνεται από τα βρώμικα κυκλώματα.
Αντιδρούν με την οργή του πληγωμένου θηρίου που κάποιος το..πάτησε ! Οι ‘’φυλλάδες τους ‘’ και οι νοικιασμένοι δημ(ι)οσιογράφοι έδειξαν τα νύχια τους και τα δόντια τους.
Αντέδρασαν οι έμποροι όπλων όσο και οι πανίσχυροι ‘’εσωτερικοί λαδωτήρες’’ μεσολάβησης και ..προώθησης. Αντέδρασαν οι έμποροι ναρκωτικών όσοι ξεπλένουν μαύρο βρώμικο χρήμα, αντέδρασαν και αντιδρούν οι επίορκοι του δημοσίου αλλά και οι διαμεσολαβητές της βρώμικης συναλλαγής.
Η συνέχεια είναι γνωστή..

Όμως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, που κατέστησαν τον υπουργό της αλλαγής, κόκκινο πανί για τη διαπλοκή και την φασιστική αρτηριοσκλήρυνση.
‘’Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια’’ είναι το αλφαβητάρι της ελληνικής δεξιάς. Της διαχρονικής, αναλλοίωτης και εθνοκτόνου απειλής.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε αφήσει εποχή, σαν υπεύθυνος τύπου του Πασόκ, την εποχή ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΩΝ και των ομολόγων. Την εποχή του μεγάλου ΦΑΣΙΣΜΟΥ! του μεγάλου ‘’ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ’’! του μαύρου μανδύα και της μαύρης ψυχής των «επιζητούντων την ευλογία’’ από τα κομποσκοίνια.

Τότε χωρίς κανένα δισταγμό, αποκάλυπτε και καυτηρίαζε τις παρασπονδίες επωνύμων δικαστών, που είχαν μεταβάλλει τα γραφεία τους σε παραμαγαζα της Ρηγίλλης. Τότε που δεν δίσταζε να ονοματίζει κάθε δικαστή που αντί να δικάζει, υπηρετούσε κομματικές σκοπιμότητες και πολιτικές αθλιότητες. Τότε που το δημόσιο συμφέρον, είχε ταυτιστεί με τους εθνικούς ‘’μεταπράτες’’ της βορείου Ελλάδας.

Τότε, που οι νεοδημοκράτες υπουργοί, αθωώνονταν από τα κακουργήματα και τις ρεμούλες των ολίγων εκλεκτών , ουσιαστικά, λόγω ..βλακείας !!!
Ας δούμε λοιπόν μερικές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σε όλα όσα ‘’θεσπίζονταν’’ για να απαλλαγεί η Νέα Δημοκρατία , από το πλήθος(των προσοδοφόρων για μερικούς) κακουργημάτων
[[Σφοδρές αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης
Μήπως ο Παπακωνσταντίνου "πληρώνει" για τις θέσεις του;]]

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση του κ. Σανιδά, με το ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο για δικαστικό πραξικόπημα και παραβίαση του Συντάγματος.
«Με τις πράξεις του, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπονομεύει ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς» δήλωσε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπακωνσταντίνου. 

«Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά.
* (…) Παρεμπόδισε τρεις φορές να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία της Μονής Βατοπεδίου.
* Προέβη σε επανειλημμένες εξωθεσμικές συναντήσεις και υποδείξεις προς τον ανακριτή της υπόθεσης Μανούση - Παυλίδη.
* Αρχειοθέτησε παράνομα τα πορίσματα Ζορμπά σχετικά με τη λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων.
* Έδωσε εντολή για δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά συνδικαλιστών της ΔΕΗ, διαφωνώντας και αντίθετα με την πρόταση του αρμόδιου Εισαγγελέα
* (…) Μεθόδευσε την αλλαγή της νομολογίας του Αρείου Πάγου σε βάρος των συμβασιούχων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος. "Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί ότι δεν έχουν δικαίωμα ανώτεροι δικαστικοί να κάνουν πολιτική και ο κ. Σανιδάς κάνει πολιτική" τόνισε.
"Μετά την προκλητική παρέμβαση του Γ. Σανιδά υπέρ της εταιρείας Τζάμπο, όπου χαρακτήρισε έγκλημα τις εργατικές κινητοποιήσεις κατά των εκβιασμών και των απολύσεων, καθόλου δεν μας ξαφνιάζει η νέα παρέμβασή του για να μη σταλούν οι δικογραφίες στη Βουλή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ούτε επίσης μας εκπλήσσει η υποκρισία του δικομματισμού, τόσο για αυτά που λένε για το σκάνδαλο, όσο και για τη δήθεν ανεξάρτητη και δήθεν ακομμάτιστη δικαιοσύνη" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. 

"O κ. Σανιδάς αποστερώντας από την Βουλή τα προνόμιά της που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους Νόμους, υποπίπτει σε κακούργημα. Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί κατηγορούμενος, παρά τις μεθοδεύσεις για να το αποφύγει" τόνισε ο ΛΑΟΣ.
Σε μια χώρα, που όλοι φέρουν το ‘’στίγμα του παραβάτη’’, δύο κατηγορίες έμειναν..ανέγγιχτες! Οι Δικαστές και οι δασικοί υπάλληλοι.
Τόση διαφθορά και τόση ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ πως συμβιβάστηκαν;
Ποιοι επίορκοι πλήγωσαν την Δικαιοσύνη; 

Μήπως κάποιοι εκδικούνται το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ επί ΟΚΤΩ (8) μήνες που έχουν τη λίστα στα χέρια τους , ‘’βουλιάξανε στα ρηχά;’’
http://www.inews.gr
Γράφει ο Ν Βράχος(σχολιασμο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.