Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Παπανδρέου: Όχι μόνο δεν παραδίδει την έδρα της Αχαϊας αλλά ετοιμάζει και... δημόσιες εμφανίσεις στην περιοχή

Όχι μόνο δεν προτίθεται να παραδώσει την βουλευτική έδρα στην Αχαΐα, όπως επιμόνως του ζητείται ακόμη και δημοσίως, αλλά –αντιθέτως- ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προγραμματίζει το επόμενο διάστημα έναν νέο κύκλο παρεμβάσεων για εκκρεμή ζητήματα της περιοχής και πρωτοβουλίες όπως αυτή που πρόσφατα ανέλαβε ερχόμενος στην Πάτρα για την υπόθεση της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου.

Ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου συζητά ακόμη και την πιθανότητα να παραστεί και να μιλήσει σε κάποια εκδήλωση στην Πάτρα ή σε κάποιο άλλο μέρος του νομού με σκοπό, όπως λέγεται, να αρχίσουν να ακούγονται «οι ιδέες και οι πολιτικές που πρεσβεύει».

Ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος για ένα πολιτικό come back παρά το γεγονός ότι το κλίμα σε βάρος του είναι ακόμη εξαιρετικά βαρύ καθώς του χρεώνεται το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την σημερινή κατάσταση στην χώρα.

Ο πρώην Πρωθυπουργός μιλά με πολλούς φίλους του από την Πάτρα και έχει καλή πληροφόρηση για τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής. Ενοχλείται δε όταν γίνεται κουβέντα για την παραίτηση του από την θέση του βουλευτή Αχαΐας και την παράδοση της έδρας (σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ωφελημένος θα είναι ο πρώτος επιλαχών Κώστας Σπηλιόπουλος).

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.