Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ακόμα δεν κατάλαβε ο Βενιζέλος ότι κρατάει... φανάρι στον Σαμαρά;;;

Ο Βενιζέλος είπε για τον Σαμαρά ότι δημιουργείται η εικόνα του «πανίσχυρου πρωθυπουργού που καθαρίζει τα πάντα στο πέρασμά του, ενώ πριν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά».
Για τον Κουβέλη, είπε, η εικόνα που δημιουργείται είναι εκείνη του «συμπαθούς εταίρου που απολαμβάνει γενική ασυλία», ενώ χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «ιστορικό θύμα που κουβαλάει όλο το βάρος».

Είναι αλήθεια ότι μπορεί να το έχει καταλάβει πως κρατάει... φανάρι στον Σαμαρά και στη Δεξιά, αλλά έτσι όπως τα έχει κάνει σκατά, δεν μπορεί να πολιτευτεί διαφορετικά... Όμως αυτό που πρέπει να χωνέχει είναι η έγκαιρη αποχώρησή του για να δοθεί επιτέλους μια λύση σε μια μεγάλη εκκρεμότητα, στην οποία έχουν εγκλωβιστεί κάποιοι άνθρωποι που πολιτεύονται.

Είναι μια τραγική περίπτωση αυτή η τρικομματική κυβέρνηση που δημιουργήθηκε επειδή οι αρχηγοί των κομμάτων που την απαρτίζουν έχουν προσωπικές πολιτικές βλέψεις και το μόνο που τους απασχολούσε ήταν πώς θα βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο. Και βρίσκονται στο προσκήνιο και λένε, λένε, λένε, του κόσμου τις μπούρδες, αλλά εκείνος που βγαίνει, κατά κάποιο τρόπο, κερδισμένος είναι ο ανίκανος Σαμαράς, που τον πάνε σπρώχνοντας!!!

Και το πιο ηλίθιο είναι ότι αυτά που έχει να πει στον Σαμαρά ή στον Κουβέλη δεν τα λέει στα ίσια εκεί που συναντώνται, αλλά πάει και τα λέει στους Πασόκους. Αυτό κι αν είναι ΔΕΙΛΙΑ!!!

Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ
http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.