Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ –ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: η μέθη της εξουσίας δεν τους αφήνει να δουν .....

Εκεί που έφθασαν τα πράγματα ας΄τους να συνεχίσουν. Να πάρουν μόνοι τους ΣΑΜΑΡΑΣ –ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ όλα τα σκληρά μέτρα και να απολαύσουν μέχρι τέλους τις επιλογές τους. Αυτό δεν ήθελαν ρίχνοντας με βιασύνη και απόλυτη συνέργεια την κυβέρνηση Παπαδήμου;
Η έχουν την αυταπάτη ότι το θύμα λαός, θα αγαπήσει τον θύτη –που στη προκειμένη περίπτωση είναι Κυβερνήτες του.

Από κάθε άποψη είναι πιο δίκαιο και καλύτερο για τον τόπο να εκτελέσουν εκείνοι τις περικοπές στο δημόσιο και τα κόμματά τους που κατασπατάλησαν τους πόρους και υπερφόρτωσαν το δημόσιο με κομματικούς κηφήνες. Είναι απόλυτα δίκαιο να νιώσουν και οι ίδιοι την οργή δικαίων και αδίκων ενός λαού που το έμαθαν να συμπεριφέρεται σε μεγάλο βαθμό σαν κακομαθημένο παιδί.

Προφανώς , η μέθη της εξουσίας δεν τους αφήνει να δουν γιατί ακόμη και ο Παπανδρέου στηρίζει ως Κυβέρνηση αυτούς που έκαναν το παν για τον ανατρέψουν παίρνοντας τώρα με τη πολιτική τους τα ίδια και χειρότερα μέτρα. Μα δεν υπάρχει καλύτερη τιμωρία για τους φαύλους πολιτικούς από το να αναγκάζονται να κάνουν ακριβώς εκείνα και χειρότερα από τους πολιτικούς τους αντιπάλους και στο τέλος να πληρώνουν το λογαριασμό.

Β.ΤΑΚΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.