Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ανοιχτή επιστολή αναγνώστη προς τον σύντροφο Γιώργο Παπανδρέου

Γράφει ο Ν Βράχος

Κύριε Πρόεδρε,
ο λαός μας ζει εδώ και δύο χρόνια ,κάτω από συνθήκες απόγνωσης, αγωνίας, άγνοιας για το τι συμβαίνει και απελπισίας για το αύριο που έρχεται. Ζει κάτω από το πέλμα των πληρωμένων τρομοκρατών, των εμπόρων της προπαγάνδας και του φόβου και των προικοθήρων της εξουσίας.
Δεν φθάνει μόνο η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλες και δεν πτωχεύσαμε, τότε που ΟΛΟΙ μας εγκατέλειψαν. Σήμερα για να σώσουμε την πατρίδα μας απαιτείται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ελπίδας, με πλήρη ενημέρωση των όσων συνέβησαν, με αναστήλωση της προσδοκίας και του ονείρου.
Σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, τι καταφέραμε και πως θα σώσουμε τα παιδιά μας.
Σήμερα πρέπει να εξηγήσουμε ΑΠΛΑ ! κατανοητά που βρισκόμαστε τότε, τι κάναμε, που βρισκόμαστε ΤΩΡΑ! και τι πρέπει να κάνουμε και πάνω από όλα να πείσουμε!
Ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να προσφέρουμε.

Φοβάμαι Κύριε Πρόεδρε,
ότι οι εξελίξεις θα είναι σύντομες και ανεξέλεγκτες.
Το ΠΑΣΟΚ, το δικό μας Πασοκ, οφείλει να είναι ΕΤΟΙΜΟ για κάθε πρόκληση και πρόσκληση.
Ο Λαός μας απαιτεί να πειστεί και να δει, ότι εμείς είμαστε που σώσαμε την Ελλάδα. Εμείς είμαστε που πέσαμε στη φωτιά ! Εμείς είμαστε που ΔΕΝ προσκυνάμε κανέναν.
Εμείς είμαστε οι υπερήφανοι αγωνιστές του 40% και πλέον και όχι τα σημερινά αποφόρια διαλογής και ..συλλογής.
Μόνο όταν ο λαός μας ενημερωθεί πλήρως και υπεύθυνα, θα ξαναβρεί την δύναμή του, την πίστη του και την περηφάνια του, τότε θα εκφραστεί και θα πάρει ξανά στα χέρια τις σημαίες του αγώνα.
Ο Λαός μας απέδειξε , με την αγάπη του, την αφοσίωσή του, τις εκδηλώσεις χαράς και ελπίδας, στο Ολυμπιακό στάδιο, ότι έχει τον ΑΡΧΗΓΟ του , τον Πρόεδρό του που θα τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή !
Ο Λαός μας θέλει ΝΕΟΥΣ πολιτικούς, με ανθρωπιά , υπευθυνότητα και τιμιότητα, μακριά από συντεχνίες και παρ-οράματα.
Οι ΝΕΟΙ μας για να πεισθούν και να έλθουν κοντά μας, σημαιοφόροι και πρωτοπόροι, ΠΡΕΠΕΙ να νιώσουν τι θέλουμε, ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε και πιο ρόλο θα αναλάβουν τώρα που θα ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την πόρτα του αγώνα, την πόρτα της ελπίδας, την πόρτα του αύριο !
Αλλά για να γίνουν όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουμε επίσημα ότι είμαστε δίπλα τους, ότι είμαστε κοντά τους, έτοιμοι να κάνουμε τη ‘’μαγιά’’ για να ζυμώσουμε και να ζυμωθούμε ΞΑΝΑ στην τιμή και στον αγώνα.

Πρέπει να τους δώσουμε «ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ» εντιμότητας !!! πέρα από το αδιαμφισβήτητο πρόσωπο του Προέδρου μας, πέραν από τη μέχρι τώρα πορεία μας, πέρα από τους νόμους και τις διατάξεις, ώστε να μπορούν να αγωνίζονται με ψηλά το κεφάλι, χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.
Σήμερα κι όλας , θα πρέπει να περιχαρακώσουμε τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας τις επιδιώξεις μας τις δυνάμεις μας τις προθέσεις μας !
Σήμερα θα πρέπει να μάθουν οι νέοι μας, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ κλέφτες, άρπαγες και τυχοδιώκτες, όπως μας λασπολογούν, αλλά μπορούμε με τους νόμους που φτιάξαμε και υπογράψαμε, να οργανώσουμε μια κοινωνία ισότητας ,ευνομίας και εντιμότητας.
Αδυναμίες και αδύναμοι υπάρχουν και θα υπάρχουν, ΜΟΝΟΝ! αφού εμείς θα κλείνουμε τα μάτια, γι αυτό οι ασφαλιστικές δικλείδες πρέπει να είναι και ασφαλείας αλλά και απρόσωπες .
Ας μην νιώθουν ότι ‘’κρυβόμαστε’’, αλλά ας βγούμε μπροστά να αντιπαρατεθούμε με τη διαπλοκή και τη μιντιακή λασπόπισσα αντρίκια , πρόσωπο με πρόσωπο..
Ας τους ξεμπροστιάσουμε, ας τους αποκαλύψουμε και ας τους παραδώσουμε ‘’γυμνούς’’ ώστε επί τέλους, ώστε όλοι να καταλάβουν, ότι η Ελλάδα αλλάζει, η Ελλάδα μπορεί να θρέψει τα παιδιά της, με εκείνα που μας κλέβουν οι νταβατζήδες, με εκείνα που είτε φοροδιαφεύγουν, είτε φοροαποφεύγουν, αφού πιστεύουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι και ότι πληρώνοντας τους φόρους σου , ‘’είσαι βλάκας και κορόϊδο ».

.Ας δείξουμε, Κύριε Πρόεδρε , ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ !
Ας ξεκινήσουμε για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες, που να μπορεί να τηρεί τις υποχρεώσεις της και να διεκδικεί τα δικαιώματά της.
Σήμερα, το ..δίδυμο της πολιτικής προικοθηρίας, έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Ότι να λένε και να κάνουν, εκ προοιμίου θα συναντά την αντίδραση του λαού μας, ο οποίος στο πρόσωπό τους βλέπει δύο ασεβείς και πολιτικά ανήθικους επιβήτορες της εξουσίας. Ο τρόπος και ο χρόνος με όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις, που επέλεξαν ναι υπονομεύσουν μια νόμιμη κυβέρνηση εκλεγμένη δημοκρατικά, ανόθευτα και με πολλές ελπίδες, με 43% του Ελληνικού λαού, με λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Πρωθυπουργού, την ώρα της μάχης για την σωτηρία της Πατρίδας, έχει πληγώσει βαθύτατα κάθε Έλληνα πατριώτη.

Η συγκυβέρνηση των πολιτικά ΑΔΙΣΤΑΧΤΩΝ ανιδεο-λόγων, με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί τον τόπο στο μαρασμό και τους Έλληνες σε γενοκτονία.
Η ..υπερκομματική αιμομίκτρια αντιπολίτευση, προσπαθεί και επιχειρεί να ανιχνεύσει το ‘’προγαμιαίο’’ DNA της, στο ίδιο γραφείο όπου πολιτική και πολιτικοί έχουν μπερδέψει τους ρόλους και τις θέσεις τους( Ο λαός μας λέει κάτι άλλο).
Ποιος θα..κυβερνήσει, με ποια πρόσωπα και με ποιο πρόγραμμα. Είναι δυνατόν η πολιτική αριστερίζουσα πανσπερμία των υπνοβατών κληρονόμων ,της άλλης μεριάς του τείχους της σιωπής, να μπορέσει να συνεννοηθεί με τον καμένο εντελώς ‘’ηλιάτορα ’’ της δύσης και τα φασιστικά περιττώματα;

Κύριε Πρόεδρε
Σύντροφε Γιώργο,
Σε αυτή την απρόσμενη ξαφνική καταιγίδα, ο λαός αισθάνεται μόνος τους και προδομένος.
Τώρα χρειάζεται μια συμβουλή μια συμπαράσταση , μία νέα ελπίδα. Θα είναι ΛΑΘΟΣ να περιμένουμε τις εξελίξεις. Αποδείξατε, ότι το πολιτικό κόστος ΔΕΝ μετράει στην λήψη των προσωπικών σας αποφάσεων , όταν πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας μας.
Ας μην τον αφήσουμε μόνο, φοβισμένο χωρίς ένα νέο δρόμο, μία διέξοδο, μία ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ!
Εμπρός, Σύντροφε Πρόεδρε,

Η πατρίδα μας κινδυνεύει, η νεολαία μας καραβοπνίγεται και γίνεται θύμα κακόβουλων και υστερόβουλων εγκληματιών. Ο λαός μας απειλείται .
Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ! μπορείς να μας ενώσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.