Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

κοκομπλόκο στα στρατόπεδα των καΜμένων (βούρλων)

Την ώρα που ο Παπακωνσταντίνου σε συνεντευξή του στο bbb ξαναταράζει τα λασπωμένα νερά της εγχώριας διαπλoκής, ο πανικός του Καμμένου ΔΕΝ κρύβεται! ΔΕΝ τους βγαίνει φαίνεται η υπόθεση Γεωργαντά και αυτό "βγαίνει στον κόσμο"!

Δείτε πως παρουσίαζει την είδηση της συνέντευξης το "καμμένων συμφερόντων" olympia.gr







Τι κι αν ακριβώς κάτω από τον πλέον "καμμένο" σχολιασμό, το olympia.gr παραθέτει ρεπορταζ, με το οποίο αυτοαναιρείται και απλώς αποδεικνύει πως ο ΠΑΠΑΚ τελικά ούτε τερατολογεί, ούτε συκοφαντεί, παρα μόνο εξηγεί πως η κυβέρνηση Παπανδρέου ανέλαβε να κρατήσει την Ελλάδα όρθια και πως ο ίδιος έχει ήσυχη τη συνείδησή του, αναλαμβάνοντας κάθε προσωπικό κόστος!



"Διαβάστε τι είπε" συνεχίζουν οι ψεκασμένοι δαιμόνιοι ρεπόρτερ:


Η πρώτη συνέντευξη του πρώην υπ. Οικονομικών μετά την παραπομπή του για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

Για το νέο κούρεμα του χρέους, για το έργο του στο υπουργείο Οικονομικών αλλά και για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μίλησε στην εκπομπή Hardtalk του BBC ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για την ανάγκη νέου πακέτου στήριξης, ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτίμησε ότι «θα μπορούσε να υπάρξει, όπως θα μπορούσε να υπάρξει και νέα ελάφρυνση χρέους» και συνέχισε: «Ο κ. Σόιμπλε δεν είπε ότι θα υπάρξει νέο κούρεμα. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι περισσότεροι εταίροι βλέπουν μείωση των επιτοκίων και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Δεν τους αρέσει η ιδέα του κουρέματος. Να γυρίσουν στους δικούς τους φορολογούμενους και να πούνε "συγνώμη, δανείσατε χρήματα σε μια χώρα, αλλά αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να σας επιστραφούν"».

Μιλώντας για τα έργα και τις ημέρες του στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέφερε πως «ήμουν ο άνθρωπος που έκλεισα τη μουσική, άνοιξα τα φώτα και σταμάτησα το πάρτι και σε κανέναν δεν αρέσει ένας τέτοιος άνθρωπος. Δυστυχώς υπάρχει ακόμα πολλή άρνηση στη χώρα, καθώς για πολύ καιρό ορισμένα κόμματα προσποιούνταν ότι υπήρχε άλλος δρόμος, ακόμα και ο νυν πρωθυπουργός».

Πρόσθεσε, δε, ότι δεν υπάρχει άλλος υπουργός Οικονομικών που να μείωσε το έλλειμμα κατά 6% του ΑΕΠ όπως έκανε κατά τη θητεία του αν και συμπλήρωσε ότι ήταν ατυχές που χρειάστηκε να το κάνει και με τον τρόπο που χρειάστηκε να το κάνει λέγοντας ότι «ήταν ο μόνος τρόπος».

Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι είναι «μισητό» πρόσωπο στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ο κόσμος χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει την πολύ δύσκολη κατάσταση για την οποία κατηγορεί τους πάντες και ιδίως όσους έβαλαν υπογραφές, αν και δεν ήταν εκείνοι που δημιούργησαν τα προβλήματα.

Μιλώντας, τέλος, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είπε πως έχει καθαρή συνείδηση και ότι προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες και να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες.

Δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, παρά το τοξικό πολιτικό περιβάλλον και το γεγονός ότι όλοι ψάχνουν κάποιον «να ρίξουν στους λύκους» επιρρίπτοντάς του όλη την ευθύνη.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι αν χειριζόταν από την αρχή τη λίστα σίγουρα θα την πρωτοκολλούσε τη λίστα αναλαμβάνοντας το ρίσκο διαρροής της ή κήρυξής της ως παράνομης.

http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.