Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η βρώμα των ασβών του διαδικτύου….

Γράφει ο Ν Βράχος

Δεν νομίζω, ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα τέτοια δείγματα απάνθρωπης εκμετάλλευσης, του πόνου και της δυστυχίας των συνανθρώπων μας, από ότι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα.

Ο λαός μας, ζει σήμερα μία κατάσταση που δεν θα μπορούσε κανείς ούτε να φανταστεί, ούτε πολύ περισσότερο να περιγράψει.

Τα προβλήματα των αδύναμων κοινωνικών τάξεων, δυστυχώς έχουν γίνει το πεδίον όπου ‘’αθλούνται’’ όλοι οι πληρωμένοι φονιάδες που ξεφύτρωσαν σαν αρρωστημένα ζιζάνια στον κοινωνικό μας περίγυρο.

Αθέμιτος, άθλιος και άνανδρος ανταγωνισμός και διαρκής ανακύκλωση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συμπατριώτες μας. Δεν μετρά ούτε η ηλικία , ούτε το φύλλο στα πιράνχας των μαυροκόκκινων εραστών του πόνου και του στεναγμού.

Άνθρωποι, χαμένα κορμιά, ατυχήματα της γέννας, ευτελείς υπάρξεις μιας νεο-μεσαιωνικής εποχής και αντίληψης, κτυπούν με ηδονή αντί ευτελούς συνήθως τιμήματος, την περηφάνια και την ελπίδα των πληγωμένων συνανθρώπων μας.

Παίζουν και διασκεδάζουν με τον πόνο. Γελούν και χαίρονται με την δυστυχία.

Προκαλούν και προβάλλουν , φανταστικές ή και πραγματικές υποθέσεις, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους και ίσως και τις απίστευτες κομματικές ‘’προτιμήσεις τους’’. Απόγονοι μιας μαύρης εποχής και γόνοι μιας μαύρης μοίρας, προσπαθούν να αποδείξουν ..ότι υπάρχουν, ότι ζούν , ότι είναι και αυτοί άνθρωποι !!!

Σε ένα κράτος που προσπαθεί να επιβιώσει. Σε μια εποχή που ελπίδα κτυπιέται αλύπητα και ανορθόδοξα , σε μια εποχή που όλοι μας ζητάμε μιαν άκρη να πιαστούμε, έρχονται αυτά τα απάνθρωπα χαμίνια να ‘’πατήσουν πάνω στην εθνική μας πληγή’’, να την ματώσουν, για να ικανοποιήσουν τα ναζιστοφασιστικά τους ένστικτα και την απάνθρωπη κτηνωδία τους.

Σε μια εποχή που η Ελλάδα και η δημοκρατία αγωνίζονται να επιβιώσει ο λαός μας, αυτοί μόνοι ! ολίγοι και βρώμικοι! ξαναφορούν τις κουκούλες της ντροπής και της προδοσίας.

Βλέπεις, το αίμα νερό δεν γίνεται, όταν μάλιστα είναι τόσο πολύ και τόσο έντονο που συνάδει με τα κληρονομικά και νυχτερινά τους βιώματα.

Είναι οι απόγονοι εκείνων που μάτωσαν την πατρίδα μας.

Είναι οι απόγονοι εκείνων που πρόδωσαν τους Έλληνες.

Είναι δυστυχώς τα εθνικά μιάσματα, που προσπαθούν να επιπλεύσουν στο οικογενειακό τους βούρκο της ντροπή του συμβιβασμούς και της ατιμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.