Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΘΕΜΟΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ..

Γράφει ο Ν Βράχος
Σε κάθε σχόλιο, σε κάθε κείμενο, επιχειρούμε να καταγράψουμε γεγονότα και αποτελέσματα που επέδρασαν άμεσα και καθοριστικά στη ζωή μας, στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Ψάχνουμε να βρούμε αιτίες που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ανθρώπους και κόμματα που αδράνησαν, αλλά και λύσεις για το αύριο, που πρέπει να αλλάξουμε για τα παιδιά μας.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα, ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Πασοκ;

Τι γνωρίζουμε για τους νέους νόμους που ψηφίστηκαν στη βουλή και για πρώτη φορά, επιχειρείται η εφαρμογή , ισονομίας, ευνομίας και αληθούς φοροδοτικής υποχρέωσης εκ μέρους ΟΛΩΝ;

Ποιοι τρέμουν την εφαρμογή τους; Γιατί παραφρόνησε ο Θέμος;

Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος, πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές, που ψήφισε το Πασόκ το 2010 , είναι αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί τόσα χρήματα ,και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ που μέχρι τώρα δεν υπέβαλαν ούτε δήλωση στην εφορεία;

Γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος, ότι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του Πασόκ ήταν και κοινωνικά δίκαια και αποτελεσματικά και καμία σχέση δεν έχουν με τα αιμοδιψή μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που ελήφθησαν επί Σαμαρά;

Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Κάθε προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγή των συνθηκών, ελαφρύνει τη θέση των συνταξιούχων και των μισθωτών, που πλήρωναν τόσα χρόνια μόνον αυτοί, ενώ οι κλέφτες οργίαζαν.

Το μεγαλύτερο όμως xτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος ούτε δυνατότητα απόκρυψης .

Έτσι βλέπουμε να πέφτουν στην παγίδα κάθε Μάκης, Άκης, Θέμος, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, τραπεζίτες αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Και το γράφουμε με απλά λόγια :
Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που έκανε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το 2010.
Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.

Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;
Ποιος ψήφισε αυτούς τους νόμους, και γιατί θέλουν να τον βάλουν φυλακή; Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γι αυτό θέλουν να τον συντρίψουν ώστε να μην εφαρμοσθούν οι νόμοι που ψήφισε. Σήμερα οι φοροφυγάδες ζούν με το φόβο ότι άμα δεν πληρώσουν, θα μπουν φυλακή , κάνοντας παρέα σε τόσα ‘’αστέρια’’ που ήδη ..φιλοξενούνται σε ειδικές πτέρυγες του Κορυδαλλού και διερωτώνται τι άλλαξε σε αυτό τον τόπο;,

Πόσοι μπήκαν φυλακή και πόσοι τρέμουν ότι έρχεται η σειρά τους;
Απόδειξη του ΠΑΝΙΚΟΥ και του φόβου, ήταν και είναι η ΑΝΑΝΔΡΗ, ύπουλη και γενικά ανέντιμη στάση του ψευδοθέμου, που ακούει το ..ΛΟΥΚΕΤΟ του Κορυδαλλού να κλείνει πίσω του, και όλους σχεδόν τους κρατούμενους να ‘’τρίβουν τα χέρια τους’’.

Ένας ακόμη βαρυποινίτης, στη συνείδηση του λαού, οδηγείται ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ακρίβεια στο χώρο και στη θέση που του αρμόζει. Περπατώντας στα..τέσσερα στις δημόσιες μπανιέρες του κορυδαλλού, ’’ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ…ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ’’ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.