Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πλάκα - πλάκα μας δουλεύουν και τα ‘’παιδιά του Σαμαρά’’??? Είμαστε για γέλια ή για κλάματα;

Γράφει ο Ν Βράχος

Εμείς οι Έλληνες έχουμε καταρρίψει πολλά ρεκόρ και μύθους. Αυτό όμως που συμβαίνει με τους υποψήφιους και τους ψηφοφόρους της χρυσαλοιφής, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο Καραμανλής το 1974, νομιμοποίησε το ΚΚΕ και τους έκαμε ‘’σκλάβους-υποτακτικούς’’ του συστήματος, ώστε να αποτελούν αιωνίως τον ‘’αριστερό ψάλτη της δεξιάς’’. Ας μην ξεχνάμε το περίφημο : «Καραμανλής ή τάνκς» !!! Έκτοτε η αριστερά ’’βολεύτηκε’’ στα έδρανα της βουλής και στο ..καναβάτσο του Περισσού ως εκ ..περισσού !

Ο Σαμαράς, φυσικά καθοδηγούμενος και ενισχυόμενος παντοιοτρόπως από τους Μερκελιστές, αποφάσισε να νομιμοποιήσει την ‘’άκρα δεξιά’’ , το κοινώς λεγόμενο , χαφιεδότσουρμο!

Πίστεψε, ότι θα μπορέσει να τους ‘’εξαγνίσει’’ και να τους ‘’Εξελληνίσει’’ αρχής γενομένης από τον Καρατζαφέρη και τους Μάκηδες! και να τους ..παραχωρήσει μερικά έδρανα στη Βουλή, όπως είχε κάνει και ο Καραμανλής.

Βέβαια, υπάρχει ΜΕΓΙΣΤΗ συγκριτική διαφορά μεταξύ των δύο. Οι κομμουνιστές, φοβούμενοι την ύπαιθρο και τους ορατούς κινδύνους , εγκατέλειψαν τα πάντα και μαζεύτηκαν στις πόλεις. Αντελήφθησαν εγκαίρως, ότι ο μόνος τρόπος επιβίωσης και..πιθανής ανασυγκρότησης ,ήταν η συμμετοχή στην διακυβέρνηση της ‘’αστικής τάξης’’ με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο μόνος τρόπος για να ανοίξουν οι ..πύλες ήταν ο πνευματικός ανταγωνισμός. Η παραγωγή εκ μέρους του ΚΚΕ ‘’καλλιεργημένων οπαδών’’ μπήκε σε εφαρμογή. Τα αποτελέσματα ορατά από όλους, μόνο που η δραστηριότητά τους ήταν, είναι και θα είναι δεσμευμένη από τη συμφωνία του 1974 και των νεότερων παγκόσμιων εξελίξεων..

Τώρα , από την άλλη πλευρά, οι πατριδοκάπηλοι ‘’εραστές του βουνού και της στάνης’’, παρέμειναν στο χωριό και μεγάλωσαν παρέα με τον ..αγροφύλακα, τον ..παπά και τον χωροφύλακα. Ήταν οι εθνικόφρονες των κοινωνικών φρονημάτων και του γραφείου ασφαλείας της περιοχής. ΄Εζησαν μέσα σε συνθήκες εθνοκαπηλευτικές, με γερμανοαναμνήσεις, κουκούλες και αίματα που συντηρούσαν πάντα..χωρίς ψυγείο. Έγιναν οι εθνικορουφιάνοι και οι εθνικοχασάπηδες της υπαίθρου. Αγόρασαν μια σημαία και πίσω από αυτή ‘’κάλυπταν’’ τις βρωμιές, τις ρουφιανιές , το χαφιεδισμό και τον..πατριωτισμό τους. Το σύστημα τους εκπαίδευσε έτσι, ώστε να έχει υπό έλεγχο την επαρχία. Ταυτόχρονα όλες οι ‘’προνομιούχες’’ θέσεις των κλητήρων και των έμμισθων χαφιέδων, συμπληρώνονταν με το έγγραφο των κοινωνικών φρονημάτων. Και ζούσαν μέσα στο κλίμα των αναμνήσεων του κουμμουνιστοσυμμοριτισμού και των ..’’γιορτών του Γράμου και του Βίτσι’’….

"Μας πάσσαραν" οι ξένοι, όλη την αφρόκρεμα της νύχτας, τους εμπόρους σάρκας και σκόνης, τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ρουφιάνους του παρακράτους, τις πληρωμένες πόρνες του χαφιεδισμού και ταυτόχρονα ομάδες ..ακατέργαστων ξύλων βορειοελλαδίτικης καταγωγής και καυκασοτουρκικοποντιακής προέλευσης.

Στοιχημάτισαν οι διάφοροι..Σόρος, για να περάσουν την ώρα τους, ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα που να αγαπάνε την πατρίδα τους. Γελούσαν μεταξύ τους και τα...κατάφεραν ! Έβαλαν τους Έλληνες να ψηφίσουν την χρυσή αυλή !Και εμείς τα ζώα σπάσαμε τα κοντέρ της ηλιθιότητας.

Ψηφίσαμε τους νονούς της νύχτας και γίναμε...κουμπάροι με το χαφιεδισμό.

Καθόμαστε και σχολιάζουμε στο διαδίκτυο τους χρυσαυλήτες και γελάνε μαζί μας και τα ..σκυλιά.

Εμπρός ρε όλοι..μαζί να ξευτιλιστούμε εντελώς.

Μας παίζουν στο παγκόσμιο στοίχημα σαν τους πιο ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ της ιστορίας.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.