Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες ανοίγουν ..δρόμο !

Γράφει ο Ν Βράχος

Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες ανοίγουν ..δρόμο !

που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, (αθωώνουν Παπακωνσταντίνου) είναι μία μικρή ακόμη επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου , αλλά και της δυνατότητας δημιουργίας μιας νέας Ελλάδας, οικονομικά ανεξάρτητης, εθνικά περήφανης με φωνή και αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί τα εδάφη της και να διεκδικήσει τα δίκαιά της.

Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής είναι προϋπόθεση μιας οικονομικά αυτοδύναμης και ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δεν θα παίρνει ..άδεια από τους δανειστές της.

Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν. Το γεγονός και μόνον, ότι όλοι οι ‘’μαυροπίνακες’’ της φοροδιαφυγής και της πολιτικής ανηθικότητας, έχουν σήμερα επαναστατήσει και ζητούν την τιμωρία του, αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι ‘’κτύπησε κέντρο’’ !!!

Πονάνε οι ντόπιοι φοροφυγάδες, αλλά ΠΙΟ ΠΟΛΥ πονάνε, όσοι ανίκανοι -ψεύτες έμποροι-πολιτικοί έχουν τα λεφτά που κληρονόμησαν ή, και..απέκτησαν στο εξωτερικό και ξέρουν ότι η διακίνηση μαύρου χρήματος είναι ‘’ΑΙΩΝΙΟ’’!! κακούργημα και ότι το αγγούρι είναι και μεγάλο και στραβό.

Δηλαδή ήλθε μια κυβέρνηση με πολιτική βούληση να τιμωρήσει τους κλέφτες , τους λωποδύτες, τους συκοφάντες, το κακό σκουλήκι της οικονομίας, και της ανάπτυξης και θα …αλλάξουμε γνώμη και τακτική για να σωθούν οι φοροφυγάδες και να υποφέρουμε εμείς και τα παιδιά μας.. ??? Βέβαια οι αντιδράσεις είναι και πρόστυχες, και ανέντιμες και επιδιώκουν την ηθική και πολιτική απομείωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, επειδή τους αποκάλυψε, επειδή τους ξεγύμνωσε, επειδή τους παρέδωσε ξεβράκωτους στον Ελληνικό λαό..επειδή όπως λέμε λαϊκά τους γ@@@@@ε !

Είναι απολύτως σίγουρο ,ότι κάθε μέρα που περνά και ενημερώνονται οι ΄Ελληνες, η δικαίωση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είναι όχι μόνο σίγουρη αλλά και επιβεβλημένη.

Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες.

Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού;

Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται;

Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ????

Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!

Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;

Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!

ΥΓ

Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.