Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τον Σεπτέμβριο η προγραμματική συμφωνία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Μέχρι τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει υπογραφεί η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η οποία θα έχει «μορφή εθνικού σχεδίου για τη χώρα», σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλου.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Τρίτης, στη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε πως δεν θα συνοδεύσει τον Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκείνη την ημέρα (8 Σεπτεμβρίου) θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους.

Η υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας αναμένεται να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπου αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το στίγμα της παράταξης έναντι της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο Ευ. Βενιζέλος συνέστησε επίσης να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και καλύτερη ενημέρωση των βουλευτών απο τα στέλεχη του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση ως υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.