Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Όταν βγαίνουμε στα διεθνή media κε Μίχαλε είμαστε Έλληνες και υπηρετούμε την πατρίδα...

Να σου στήνουν το σκηνικό, στο ιερατείο του νεοφιλελευθερισμού , μιλώντας για οικονομικό τυφώνα στην Ελλάδα και εσύ να λές «μια βροχούλα είναι , και εξάλλου ψιλοβρέχει και αλλού!».......

Μόλις έπαιξε στο CNN!!!

O Richard Quest - γνωστός για το σκληρό του ύφος, ένθερμος του νεοφιλελευθερισμού και anchorman του Quest means Business – αναφέρεται με δραματικούς τόνους στην Ελλάδα και παίζει ρεπορτάζ από τους δρόμους της Αθήνας και συνεντεύξεις απελπισμένων ανέργων. Συνδέεται με Ελλάδα και βγαίνει παράθυρο ο Μίχαλος (πρόεδρος ΕΒΕΑ,στέλεχος ΝΔ) από αρχοντικό της Σύρου!
Ο κ. Μίχαλος λοιπόν αντί να υπογραμμίσει το ρεπορτάζ, να εξηγήσει την εμμονή της Γερμανίας στη λιτότητα και να ζητήσει τη συνδρομή του αμερικανικού πρακτικού πνέυματος για νέο κούρεμα, βγαίνει χαρούμενος για την εκπληκτική χρονιά γεμάτη τουρίστες, ισχυρίζεται ότι το 30 % ανεργία και πάνω από 60% στους νέους δεν είναι πραγματικό και ολοκληρώνει την εμφάνιση με το μυθικό: δεν έχουμε μόνο εμείς πρόβλημα αλλά όλος ο νότος. Μην ασχολείστε κύριοι μαζί μας.

Όταν βγαίνουμε στα διεθνή media κε Μίχαλε είμαστε Έλληνες και υπηρετούμε την πατρίδα. Δεν βγήκατε στον Aντέννα για να πείτε το κομματικό τραγουδάκι και να εκθειάσετε το Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.