Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Εμμονικά κατιναριά vs Παπακωνσταντίνου vol1342

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις μικρές και χοντρές παραπολιτικές Κατίνες. Και πως θα ήθελαν να χρεώσουν στον Παπακωνσταντίνου όλα τα κακά της ανέραστης μοίρας τους! Το θέμα μας είναι η βίλα παπακ, ο «πολυσυζητημένος επίγειος παράδεισος στη Σεριφο» όπως αναφέρει το ...δαιμόνιο ρεπορτάζ της έγκριτου παραπολιτικής εφημερίδας!

ξεκινάμε με τις μικρές κατινιές:

κατινιά Νο1: λύσσαξες να το δηλώσει στο πόθεν έσχες! Μάλιστα! Δείξε μου καλή μου σε ποιο κουτάκι! Όσοι έχουν υποβάλλει πόθεν εσχες, γνωρίζουν πως ΔΕΝ υπάρχει σημείο, όπου δηλώνει κανείς την πισίνα του! Πώς να το κάνουμε δηλαδή! Φτιάξτε στην επόμενη έκδοση του πόθεν έσχες τζιμάνια μου ένα πεδίο, που θα λέει «πισινα παπακ», να σας παραδεχτώ!...

κατινιά Νο2: φαγώθηκες πως είναι παράνομη, γιατί υπάρχει λέει ΠΔ που απαγορεύεται να χτίζονται πισίνες στη Σέριφο. Μάλιστα! Όπως και σε όλα τα κυκλαδίτικα νησιά. Η σχετική απαγόρευση ήταν νομοθέτημα Σηφουνάκη από το 2002. Ξεχνάς όμως μια βασανιστική λεπτομέρεια! Ότι το σπίτι ΜΠΟΡΕΙ να χτίστηκε ας πούμε νωρίτερα και να είναι προγενέστερο της διάταξης! Το 2000 ας πούμε!!! Λαγωνικά μου εσείς!

με την κατινιά Νο3 ΔΕ θα ασχοληθώ, γιατί είναι αστείο να εγείρεις θέμα για το αν την έχει δηλωμένη ως πισίνα πισίνα ή ως δεξαμενή κολύμβησης ή ως «γούρνα» ο πονηρός ο παπακ!!! Δεν έχει κουτάκια για "γούρνες" στη φορολογική δήλωση, μόνο κολυμβητική δεξαμενη έχει! Είστε και αμόρφωτοι πανάθεμά σας! Και συ τη γούρνα σου κυρα (κατίνα) μου, πισίνα θα τη δηλώσεις, θες δε θες...

«Η κατοικία μου στη Σέριφο έχει κτιστεί νομίμως με αριθμό πολεοδομικής αδείας 100/2000 για νέα διώροφη κατοικία με πισίνα. Στο σώμα της οικοδομικής άδειας η πισίνα περιγράφεται ως κολυμβητική δεξαμενή και φυσικά όχι ως υδατοσυλλέκτης. Οι σχετικές οικοδομικές εργασίες, κατά την έγγραφη βεβαίωση της οικείας πολεοδομίας, έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με την άδεια, η οποία προφανώς δεν θίγεται από το μεταγενέστερο προεδρικό διάταγμα της Σερίφου» απαντούσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην με αριθμό πρωτ. 20812/28-7-2011 ερώτηση της κ. Αυγερινοπούλου στη Βουλή!

περνάμε στις χοντράδες!
τους φαίνεται ακριβό το τίμημα λέει! 6.250,00 € τη βδομάδα!
Και τι σε νοιάζει εσένα κυρά (κατίνα) μου;;; Από την τσέπη σου τα παίρνει; Περιουσία σου είναι; Εσύ του τα πληρώνεις;
Αλλά είσαι και αγράμματη! Μία αριθμητική πράξη δεν ξέρεις να κάνεις!
Να βρεις ας πούμε πόσο κοστίζει η βραδιά ανά άτομο! Αυτό βέβαια προϋποθέτει να ξέρεις να διαιρείς το «6.250 € τη βδομάδα» (που μεταξύ μας, ξέρεις, αλλά τεσπα...)
Πόσο είπες βγάζει;;; 89 € τη βραδιά! Ξέρεις δαιμόνια ρεπόρτερ μου πόσα θα δώσεις σε ένα καλό ξενοδοχείο (δε σου λέω «παλάτι» όπως αποκαλείς εσύ τη «βιλλα παπακ») σε high season, επι 10 άτομα επί 7 ημέρες που χει η βδομάδα;;; Εκεί σίγουρα θα ξέρεις να κάνεις πολλαπλασιασμό! Θα μπορείς να βγάλεις για παράδειγμα πως 150€ τη βραδιά (και λίγα σου λέω) ανα άτομο βγάζει ένα κόστος (150x7x10=) 10.500 € τη βδομάδα!

Αλλά εκειιιιιι, εμμονικά κατιναριά! Εχετε κολλήσει με τον Παπακ και δε λέτε να ξεκολλήσετε! Μεχρι και το προπατορικό θα του χρεώνατε άμα μπορούσατε!

Εξάλου είπαμε και η κρίση, σχέδιο του Παπακωνσταντίνου ήταν! Αυτός την έφερε στη χώρα! Και ουχί ο ...Κουρασμένος, πρώην Καταλληλότερος, που τέσσερα χρόνια τώρα κάνει διακοπές με τους φόρους μας, μαυρίζει κόβοντας βόλτα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και δεν έχει βαρέσει μία στη ζωή του...

Αυτά ζούμε! Και κυρίως ...αυτοί είστε!

http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.