Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βγαίνει παραπονούμενος ο Βαγγέλης...

Νέα, αιφνιδιαστική συνάντηση θα έχουν το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η συνάντηση των δυο πολιτικών ηγετών που απαρτίζουν τον "Μεγάλο Συνασπισμό" αλά ελληνικά, έρχεται μια εβδομάδα μετά το τετ-α-τετ που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, και με το οποίο επισφραγίστηκε η δημοσιοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

Σαμαράς και Βενιζέλος τα λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, στο περιθώριο της επίσκεψης του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα, αλλά και στον απόηχο πολιτικών εξελίξεων όπως όσα έγιναν στις παρελάσεις, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά και μερικές ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι χθεσινές αποκαλύψεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, για παρακολουθήσεις ξένω διπλωματών από την ελληνική πλευρά.

Ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συζητήσουν ακόμη τις εξελίξεις που διαμορφώνονται σε διεθνές επίπεδο, με έμφαση στην ανοικτή ακόμη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, την ώρα που οι Βρυξέλλες δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη ουσιαστικά από την απαίτησή τους για τη λήψη πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων, μια προοπτική την οποία η Αθήνα απορρίπτει κατηγορηματικά. [ysterografa]



Epikairo: Η επίσκεψη Λαβρόφ σίγουρα κρύβει ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τη θέση της Ελλάδας στο γεωστρατηγικό παιχνίδι. Αλλά εκτιμούμε ότι ο Βαγγέλης ζήτησε τη συνάντηση από τον Αντώνη, βγαίνοντας παραπονούμενος από την τριπλή επίθεση Τζιτζικώστα-Καμμένου-Τσίπρα. Πάνω που πίστευε ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα κέρδιζε πόντους από την προγραμματική συμφωνία, αλλά και την εν γένει κινητιότητα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, φουσκώνοντας τεχνητά το πολιτικό μέγεθος που λέγεται ΠΑΣΟΚ, εντούτοις τα υποβρύχια και ο χαρακτηρισμός εγκληματική ομάδα τορπίλισαν το σχεδιασμό του και τώρα αναγκάζεται να κάνει ψυχοθεραπεία με τον πρωθυπουργό του, ζητώντας του αγάπη και στοργή για τις καταιγίδες που έρχονται..

Πηγή: http://epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.