Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

O Θάνος Μωραϊτης χαρακτήρισε «γενικόλογη» και «ευχολόγιο» την «Προγραμματική Συμφωνία».Δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ για την προγραμματική συμφωνία.

Σε ρεπορτάζ πριν λίγο που ανήρτησε το ΕΘΝΟΣ αναφερεται οτι "ο Θάνος Μωραϊτης χαρακτήρισε «γενικόλογη» και «ευχολόγιο» την «Προγραμματική Συμφωνία», η οποία, όπως είπε, δεν απαντά σε δύο πολύ σημαντικά ζητήματα.

 Πρώτο, αν θα επιβληθούν νέα μέτρα, ανεξάρτητα από το αν θα ονομάζονται «οριζόντια» ή όπως αλλιώς. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να θέσει την ατζέντα, ώστε να μην εκπέμπεται ένα θολό μήνυμα. Και πρέπει να οριοθετηθεί προς τη ΝΔ και να θέσει «κόκκινες γραμμές». Δεύτερο, το ΠΑΣΟΚ δεν διευκρινίζει τι θα κάνει μετά τη λήξη του μνημονίου και πρέπει, όπως και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, να δώσει το δικό του αφήγημα. Ο ίδιος, είπε, όταν ερωτάται, από πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας, αν το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη ΝΔ, απαντά «όχι». Και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να τεθεί επικεφαλής μιας προσπάθειας δημιουργίας «προοδευτικού μετώπου», σε απάντηση, όπως είπε, «στη λαίλαπα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Είπε επίσης ότι, το τελευταίο διάστημα, «παρακολουθούμε το έργο Σαμαράς ο αντιμνημονιακός Νο 2», αφού παρακολουθήσαμε πριν από τρία χρόνια το πρώτο, στο οποίο «έβγαλε τα στελέχη του στο Σύνταγμα και μούτζωναν τη Βουλή».

http://gatosstakeramidia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.