Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα τακτοποιήσει τους εργαζόμενους της Nutriart, θα ικανοποιήσει τους σχολικούς φύλακες, και τις καθαρίστριες, θα ξαναστήσει την ΕΡΤ και θα επαναπροσλάβει όλους τους απολυμένους, τον βασικό μισθό θα τον πάει στα 750 ευρώ, οι συνταξιούχοι θα ξαναπάρουν ακέραιες τις συντάξεις τους... Γι' αυτό ο Τσίπρας γυρίζει από δω κι από κει κι όλοι είναι χαρούμενοι που φωτογραφίζονται μαζί του.

Τώρα κατάλαβα γιατί κατά δεκάδες οι διαδικτυακοί φίλοι μου πάνε και γίνονται ΦΙΛΟΙ και του Αλέξη Τσίπρα. Τόσο αφελείς, τόσο αμνήμονες!!! Στ' αλήθεια πιστεύουν σε όσα λέει ο Τσίπρας, ο οποίος βάζει φωτιά παντού για να μπορεί να συνθηματολογεί, να λαϊκίζει, να δίνει υποσχέσεις που ξέρει πολύ καλά ότι ποτέ δεν πρόκειται να τις πραγματοποιήσει;;; Προφανώς κάποιοι στράφηκαν προς τον Τσίπρα από αγανάκτηση, κάποιοι άλλοι γιατί τον πίστεψαν, κάποιοι γιατί θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Μα είναι δυνατόν άνθρωποι συγκροτημένοι, φιλοσοφημένοι, με ιδεολογία και πολιτικές αρχές να γίνονται παίγνια του κάθε λαϊκιστή, ο οποίος το μόνο που ξέρει είναι να καταστροφολογεί καθημερινά;;;

Ας μου πει κάποιος ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την καταστροφολογία!!!! Και με μιαν επίφαση λογικής στολίζει τα φραστικά του πυροτεχνήματα και δεν τον άκουσα να προτείνει σ' αυτή την [κακή] κυβέρνηση ένα νομοσχέδιο, να στηρίζει κάποια μέτρα που θα μας βοηθήσουν. Ολα τα βρίσκει αρνητικά, σε όλα τοποθετείται απέναντι, και συλλήβδην αρνείται οτιδήποτε εκπορεύεται από την δικομματική κυβέρνηση...

Και καλεί τον κόσμο που υποφέρει να βγαίνει στους δρόμους για να γράφει την άλλη μέρα η ΑΥΓΗ ότι η πορεία ή η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μεγαλειώδης. Το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν έλαβε υπόψη του ο Τσίπρας την συγκυρία, ώστε να κάνει μια κίνηση καλής θέλησης.
Αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό του φαίνεται ότι δεν προβληματίζουν κανέναν από τους άλλοτε φίλους μου που πήγαν να συστρατευτούν με τον Πάντζα, τον Στρατούλη, τον Παναγούλη, του Σκουρλέτη, την Κωνσταντοπούλου, τον Τσουκαλά, και όλους αυτούς που βρίζουν τα ΜΜΕ ως διαπλεκόμενα, αλλά καθημερινά πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις, εκεί στα τηλεοπτικά παράθυρα είναι θρονιασμένοι και μπουρδολογούν.

Δεν πρόκειται να χαλάσω την ζαχαρένια μου. Όποιος θέλει φυσικά είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.
Το ρεύμα, τους θέλει να τρέχουν πίσω από τον νεαρό Τσίπρα, ο οποίος για μόνες περγαμηνές του έχει τις μαθητικές καταλήψεις.
Αφότου ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παλεύει απεγνωσμένα να δημιουργήσει ασυνθήκες αναταραχής, με μόνη την προοπτική της κυβερνητικής εξουσίας...
Αλλά, όπως είπε και ο βουλευτής του Πέτρος Τατσόπουλος ο ΣΥΡΙΖΑ διαπνέεται από ζαχαριαδικές αντιλήψεις.
Εάν νομίζουν ότι ακόμη μπορεί να κρύβονται, ας το κάνουν.
Εγώ ποτέ δεν ήμουν σταλινικός και το ΠΑΣΟΚ μ' έμαθε να είμαι δημοκράτης σε όλα μου.

Οι "φίλοι μου" πιστεύουν ότι αν στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θ' αλλάξει η Ελλάδα;;;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Κάποτε ο Συνασπισμός είχε για σημαία την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και τώρα το έχει βουλώσει γιατί βλέπει ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μισή μονάδα διαφορά για να καρπωθεί το μπόνους των 50 εδρών...
Αυτό είναι καιροσκοπισμός του χειρίστου είδους.

Κάποτε χτυπούσαν τον δικομματισμό Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ένας από τους δυο πόλους του δικομματισμού κι αυτό δεν φαίνεται να τους ενοχλεί.
Που ήσουν νιότη που έλεγες πως θα γινόμουν άλλος!!!
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αδυνατώ να δω φιλικά όλους αυτούς που με διάφορες αχρειότητες πολέμησαν το ΠΑΣΟΚ από την ημέρα της δημιουργίας του και κυνήγησαν το Ανδρέα Παπανδρέου.
Εάν είχαν τρέξει στις αμέτρητες προσκλήσεις του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Αλλά είναι φαταούληδες - τα θέλουν όλα δικά τους.
Ε, οι πάλαι ποτέ Πασόκοι δίνουν στον Τσίπρα την ευκαιρία να γίνει πρωθυπουργός.
Έπρεπε να το κάνουν νωρίτερα, για να σώσουν κι εμάς τους αμετανόητους....
Άντε ρε, να σας δω να κρατάτε και τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Κάποια θεσούλα θα σας δώσουν κι εσάς - αν δεν σας προλάβουν οι συνιστώσες που έχουν πάρει αριθμούς προτεραιότητας...

http://nikoslagadinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.