Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Syggrou is calling...

Αντιμέτωποι με μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν χθες το πρωί οι εργαζόμενοι - στελέχη και υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η διάθεσή τους ούτως ή άλλως δεν ήταν στα... ύψη, με δεδομένη τη μείωση του αριθμού των βουλευτών, μετά την αναγκαστική διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη και, μόλις πήγαν στα γραφεία τους, συνειδητοποίησαν ότι ο ΟΤΕ τους είχε κόψει τα τηλέφωνα, λόγω οφειλής...
Όλες οι γραμμές του κέντρου που ξεκινά από 210-38... είχαν διακοπεί και, όσοι επιχείρησαν να μιλήσουν, άκουσαν το κλασικό ηχογραφημένο μήνυμα που τους ενημέρωνε.
Ευτυχώς, τους έμεινε, μέχρι στιγμής, το άλλο κέντρο (210-36...) που είχε μεταφερθεί από την Ιπποκράτους, αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος πόσο θα αντέξει κι αυτό.
Στο ΠΑΣΟΚ έχουν κάθε λόγο να μιλούν πλέον όχι για «μπλέξιμο των γραμμών τους», αλλά για... κόψιμο. [iefimerida]

Epikairo: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μην ανησυχεί. Δεν μπορεί να συγκυβερνά με τον Σαμαρά και να μην έχουν ακόμη συγχωνεύσει τα γραφεία των δύο κομμάτων. Στη νέα προγραμματική συμφωνία που θα προκύψει στην επόμενη διαγραφή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να μπει ειδικός όρος μετεστέγασης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Συγγρού, θέτοντας σε διαθεσιμότητα-κινητικότητα τους ήρωες υπαλλήλους του. Ποιος ξέρει, μπορεί μ' αυτό το τρόπο να καλυφθεί και το όριο των απολύσεων που ζητά η Τρόικα και η διαπραγμάτευση να πετύχει στο τέλος.

http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.