Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο Βενιζέλος, αφού καπέλωσε την εκδήλωση των 58, πηγαίνει απευθείας στην εκπομπή του Πρετεντέρη #Ανατροπή -

Ας πούμε λίγο τα πράγματα με τ' όνομά τους, όπως δηλαδή τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος και χωρίς βαθειές πολιτικές αναλύσεις. Ο Βενιζέλος είναι αυτός που έριξε την κυβέρνηση Παπανδρέου, τοποθετήθηκε υπέρ και κατά του δημοψηφίσματος εντός λίγων ωρών, έπαθε κρίση σκωληκοειδιτίδας από το στρες (εκεί το απέδωσε!), πήγε στις Κάννες και εν τέλει ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς και το ΠΑΣΟΚ δεκανίκι της δεξιάς με ποσοστό 5% και πορεία φθίνουσα...

Ο ίδιος άνθρωπος, κατάφερε να επιρρίψει τις ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου ενώ είχε για 16 ολόκληρους μήνες το στικάκι στο συρτάρι του σπιτιού του δίχως να το παραδώσει ως όφειλε στον επόμενο ΥπΟικ, κάτι που έκανε μετά την απόφαση Στουρνάρα να ζητήσει το γνήσιο CD από τις γαλλικές αρχές. Ο Βενιζέλος είναι ο άνθρωπος που ορκιζόταν στο δημόσιό του λόγο ότι στο θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ θα ακολουθήσει την απόφαση της ΔΗΜΑΡ, την οποία πρόδωσε όπως συνηθίζει και αναβαθμίστηκε στην κυβέρνηση υπουργοποιώντας τη μισή κοινοβουλευτική του ομάδα για να διατηρήσει την ομερτά και έχρισε εαυτόν αντιπρόεδρο και υπουργό εξωτερικών στεναχωρώντας τον άσπονδο φίλο του Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο Βενιζέλος είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος τακτοποίησε με πελατειακή λογική κάθε φίλο, γνωστό ή συνοδοιπόρο του «ρεύματος» σε διοικητικές θέσεις στο δημόσιο, βάσει του 4-2-1 ή και με απευθείας τοποθετήσεις όπως αυτή του Λιντζέρη, της Καϊλή, του Παπουτσή και πολλών άλλων.

Σήμερα, στην εκδήλωση των 58, ο Βενιζέλος ήταν το κεντρικό πρόσωπο, το κάλεσμα έγινε κυρίως από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τα παπαγαλάκια του αναδημοσίευαν στους τοίχους και στα timeline τους την εκδήλωση και ο σοβαρός και συνεπής Βούλγαρης κατήγγειλε τον πελατειασμό, τη διαφθορά και την αναξιοκρατία στο νέο αυτό εγχείρημα της κεντροαριστεράς, ενώ τα είχε όλα κατάφατσα μπροστά του και με ενεργό συμμετοχή. Ή μήπως θεωρεί ο Βούλγαρης ότι στην κυβέρνηση του υπηρέτη του πελατειακού κράτους Αντώνη Σαμαρά υπάρχει το αντίβαρο του Βενιζέλου που υπερασπίζεται τη διαφάνεια-αξιοκρατία;

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Βενιζέλος ανήρτησε στο facebook ένα σχόλιο που παρομοιάζει την κεντροαριστερά περίπου ως γεμιστή πιπεριά. Να, λίγο τον κιμά, το ρύζι, φύλλα μαϊντανού και θα τη βάλουμε στο φούρνο να ψηθεί.







Με αυτό το *χωρίς ηγεμονισμούς* γελά και ο απίθανος @depressedpasok ως εξής:







Κλείνοντας την ημέρα του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πάει στην απόλυτα συστημική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη #ανατροπή [επικοινωνιακή καταιγίδα], τούτως ώστε να μιλήσει προφανώς για το μέλλον της κεντροαριστεράς και πείθοντας και τον πλέον απολιτίκ ψηφοφόρο για έναν υπόγειο σχεδιασμό που αφορά στη δική του διάσωση και φυσικά καταδικάζοντας έτσι με απόλυτο τρόπο το εγχείρημα.

Σε αυτό το εγχείρημα συμμετέχουν και πολίτες που το πιστεύουν και δε λένε να καταλάβουν ή να βρουν το λάθος. Δεν είμαστε κατά της κεντροαριστεράς ή όποιας πρωτοβουλίας αφορά στο χώρο μας. Είμαστε όμως κατά της διάχυτης υποκρισίας. Και δεν εκφράζουμε τον εαυτό μας αλλά την επιφύλαξη με την οποία παρακολουθεί την προσπάθεια ο κάθε πολίτης που δεν έχει τίποτα να κερδίσει πλην το διεκδικώ της έκφρασης της άποψής του με την ελάχιστη δυνατή προοπτική. Και, πάνω απ' όλα, δεν ανέχεται την κοροϊδία.

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.