Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ???

Γράφει ο Ν Βράχος

’Αντιμνημονιακό μέτωπο’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .Το παρά φύσει ‘’εξάμβλωμα’’.

Ο Σύριζα του Αλέξη των ζιζανίων, ο ΑΝΕΛ του Πάνου, των πολλών τρικυμιών εν κρανίω και η εταιρεία των ‘’τελείων εγκλημάτων’’ της Σάρας, της Μάρας και του κακού συναπαντήματος αποφάσισαν να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας εαυτοίς…!

Έτσι , από κοινού και αδιαιρέτως μέχρι την παραμονή των εκλογών, ένας κομμουνιστής του δεκαπενταμελούς Κολωνακίου, ένας φαταούλας απολίτικος, απολίτιστος ακροδεξιός ακραίων εκφράσεων ανεξαρτήτων μεταξύ των και ουδόλως λογικώς συνεργαζομένων, και η οργάνωση των εκπαιδευμένων δολοφόνων ,των μπράβων της νύχτας και των φονιάδων του παρακράτους, ορκίστηκαν στο’’αίμα’’μας να σώσουν τα τομάρια τους ‘’πάσει θυσία μας’’ !!
Ένας ακόμη νεκρός στο βωμό του λαϊκισμού και της μαύρης προπαγάνδας για την κατάληψη της εξουσίας της ομάδας του πολιτικού ‘’ BABY LINO’’…

Δεν με νοιάζει αν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, έτσι λένε συνήθως , οι..αντιμνημονιακοί ‘’ιατροδικαστές’’ και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κατάντιας της Ελληνικής οικονομίας.
Και εμείς αφελώς ρωτάμε: Δεν σκέπτονται τίποτε??? Δεν ντρέπονται κανέναν? Δεν έχουν τύψεις για τόσους ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη από την προπαγάνδα, την προβοκάτσια το ‘’πεισιθανάτιον άγος’’???
Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν ώστε να σωθούμε,
αφού είναι οι «πατέρες’’ και εκτελεστές του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ??? 

Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
Ποιος πιστεύει, ότι σήμερα πολιτικοί με τόσα χρήματα όπως ο πολιτικός μπουρδολόγος Πάνος Καμμένος, δεν πληρώνουν ..επειδή δεν έχουν, κι όχι επειδή θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην κυβέρνηση και πιθανόν να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ κάποιο αδαή ψηφοφόρο???
Και όταν ακούς μέσω τηλεοράσεως τον Καμμένο, να ‘’εξορκίζεται’’ ότι δεν έχει να πληρώσει ΣΗΜΕΡΑ, μέρος της εφορίας του, μπορούν να πείσουν τον λαό μας ότι ‘’ΑΥΡΙΟ’’(;) θα κάνουν καλή διαχείριση στην οικονομία της χώρας, όταν σήμερα μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ και οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό???
Είναι δυνατόν αυτοί να μπορούν να εμπνεύσουν , να καθοδηγήσουν τους Έλληνες για ένα καινούργιο αύριο??


Αλήθεια είναι τόσο ..φτωχός και χρηματικώς ο Πάνος ,( εκτός τω πνεύματι), ή, έχει τόσα πολλά που του δημιουργούν πρόβλημα ρευστότητας, και κάθε βράδυ ξενυχτά μετρώντας τα???.
Κι όταν ο ανθυπολιτικός κατακαμμένος , δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ, , τότε γιατί εγώ να πληρώσω?
Κι όταν ο Στρατούλης μου λέει, ότι δεν πληρώνανε και δεν πληρώνουν σήμερα, όσα έχουν υποχρέωση και ‘’δημιουργούν ‘’ κίνημα, ομάδα, φράξια, : ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !! πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???

Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.
Στο Γιώργο Παπανδρέου και στους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ‘’κηπουρούς’’ του !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.