Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ..ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Γράφει ο Ν Βράχος

Είναι πια κατανοητό από όλους τους Έλληνες, ότι οι λόγοι που ώθησαν τους φοροκλέπτες και τους μαυρονταβατζήδες, να πολεμήσουν με όλα τα μέσα, τον πρωθυπουργό του 43% Γιώργο Παπανδρέου, ήταν η ψήφιση των νόμων με τις διαρθρωτικές αλλαγές
. Τις αλλαγές εκείνες, που θα χρειαζόταν η χώρα, στις γραμμές της διαφάνειας, της ισότιμης φοροδοτικής ικανότητας και του μελλοντικού εκσυγχρονισμού της παραγωγικής διαδικασίας και απόδοσης, ώστε στο μέλλον να μη ξαναβρεθεί στη σημερινή δύσκολη θέση.

Έτσι λόγου χάρη ψηφίστηκαν νόμοι με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση. που μας επιτρέπουν να μαθαίνουμε για κάθε παράνομη, ανήθικη πρόσληψη, που διατηρεί την συνδιαλλαγή το πελατειακό κράτος και μικροπολιτική;
Για κάθε δαπάνη έργων, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που υποχρεωτικά ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!
΄Ετσι , ο κάθε πολίτης, μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα του, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!

Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Για πρώτη φορά οι ‘’Ηλιάτορες ’’ και Αλιγάτορες σκοτεινιάζουν από φόβο, οργή, απόγνωση. Για πρώτη φορά τρέμουν, οι προικοθήρες της ντροπής, της παραπληροφόρησης, της αγραμματοσύνης και των offshore των βαθυγάλανων νησιών του Ειρηνικού και της Ιαπωνίας. Για πρώτη φορά όσα τάχουν κρυμμένα και μαυροαποκτηθέντα , θα νιώσουν την οργή και την αδικία εις βάρος του λαού, να τους γίνεται ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

Δεν θα μπορούν να φέρουν πίσω όσα αφορολόγητα ‘’έβγαλαν λαθραία’’ επί τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούν να ..απολαύσουν τον κλεμμένο ιδρώτα του εργαζόμενου και του αδύναμου.
Όλα αυτά από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη, το Δήμαρχο, το Γιάννο, και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων. Έτσι, επί τέλους θα μάθουμε, εάν οι εφοπλιστές είναι τόσο ‘’ανοιχτοχέρηδες’’’ ή , μήπως τα χρήματα προέρχονται από το διαχρονικό ξέπλυμα βρώμικου χρήματος των εγκληματικών δραστηριοτήτων της οργάνωσης των δολοφόνων, που τόσα χρόνια έχουν κυριολεκτικά ΟΡΓΙΑΣΕΙ ! στην παρανομία με την αγοραπωλησία ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, εκτελέσεως συμβολαίων θανάτου και ‘’προστασίας’’ επιχειρήσεων και οίκων ανοχής που λειτουργούν χωρίς άδεις και λοιπούς ελέγχους. Επίσης θα μάθουμε τι συμβαίνει στην ιχθυόσκαλα, στην λαχαναγορά, στη διακίνηση κρέατος και γενικότερα σε κάθε νυχτερινή επιχείρηση.

Γιώργο Παπανδρέου,
υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα ΤΟΛΜΗΣΕΣ και ψήφισες, για όσα προσέφερες στην προσπάθεια για μια καλλίτερη μέρα για τα παιδιά μας.. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.
Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.