Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες…

Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;! ...no worries βρε! 

Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη. Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου.  

 Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ. Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής! 

Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...


Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο. 

Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.

  Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας…

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.