Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μαριλένα Κοππά: Οι αθλιότητες πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν

Στην αποκατάσταση της αλήθειας περνά η ανεξάρτητη πλέον ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, διαψεύδοντας σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» που την ήθελε να ζητά να της επιστραφούν οι κρατήσεις που είχαν γίνει υπέρ του ΠΑΣΟΚ και να απολύει συνεργάτη της επειδή προερχόταν από το ΙΣΤΑΜΕ.
«Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος, δηλώνω ότι ποτέ δε ζήτησα αναδρομικά επιστροφή της παρακράτησης του μισθού που είχα καταβάλει υπέρ ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκα στις 18 Φεβρουαρίου, διακόπτοντας κάθε οργανική και πολιτική σχέση με το ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου και με το think tank του ΠΑΣΟΚ, το ΙΣΤΑΜΕ. Το μόνο που ζήτησα είναι να σταματήσουν οι παρακρατήσεις υπέρ κόμματος από 1η Μαρτίου και ουδέποτε απέλυσα συνεργάτη μου από το γραφείο μου», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η κ. Κοππά, αναγνωρίζοντας ότι «και η εφημερίδα ʽΤο Βήμαʼ έπεσε θύμα των αθλιοτήτων της Χαριλάου Τρικούπη».

«Είναι σαφές από πού προέρχονται οι ʽδήθεν πληροφορίεςʼ. Οι αθλιότητες, όμως, πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν. Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων επιχειρείται η ηθική μου εξόντωση. Δε θα τους περάσει», αναφέρει η κ. Κοππά, προαναγγέλλοντας ως και προσφυγή στη Δικαιοσύνη προκειμένου να προστατέψει την τιμή και την υπόληψή της.

http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.