Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ προβοκάτορες…

Αγαπητοί μου ..πατριώτες,
Γράφει ο Ν Βράχος

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, διότι με τη δική σας ‘’παρέμβαση’’ μάθαμε όλα, όσα συνέβησαν από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου τον Οκτώβριο 2009.
*‘’Χάρη’’ σε σας και το οχετό της βρωμιάς και της παραπληροφόρησης, στη βρώμικη επιμονή σας, της πληρωμένη ασυνειδησία σας, μας αναγκάσατε να ψάξουμε και να μάθουμε όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μάθαμε δηλαδή πόσο ΑΛΗΤΕΣ και πληρωμένοι χαφιέδες είσαστε.

*Μάθαμε, ότι σκόπιμα αποκρύψατε , ότι η ‘’πολιτική αφρόκρεμα’’ της ..σύνθετης αντιπολίτευσης, όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά επί πλέον υπονόμευσε, παραπληροφορούσε, συκοφαντούσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας σαν να ήταν …Τούρκοι . Και οι Τούρκοι πιστεύω , περισσότερο σεβασμό θα έδειχναν.

*Αντιληφθήκαμε τελικά, ότι ‘’πολιτικές πόρνες’’ ήθελαν, και τον Παπανδρέου εκτός και την Ελλάδα χρεοκοπημένη.
*Μάθαμε πόσο ήταν το έλλειμμα, το χρέος, η αθλιότητα , ο ανθελληνισμός σας, ο αμετανόητος και απερίγραπτος χαφιεδισμός σας.
*Μάθαμε για τον άντρα τον ‘’πολλά βαρύ’’ με το συνεχώς μειούμενο πολιτικό φιλότιμο, που έκανε 865.000 προσλήψεις όταν ήδη είχαμε ναυαγήσει οικονομικά.
*Μάθαμε για τα ομόλογα της ατιμίας και της πολιτικής εξαθλίωσης και αναντρίας.
*Μάθαμε για τα Βατοπέδια με τον κινητό και μόνιμο βούρκο, των ‘’κολυμβητών’’ και των πολιτικών ανδραπόδων.
*Μάθαμε για τα ελλείμματα και τα πολιτικά υποπόδια της εντιμότητας.
*Μάθαμε για το μνημόνιο, και τις βρωμιές των ευρωπαίων ‘’αιρετών φασιστών’’,
*Μάθαμε για τον αγώνα του Γιώργου Παπανδρέου ώστε να μη πτωχεύσουμε,
*Μάθαμε για τον αγώνα του Σαμαρά , άλλα να λέει τη μία ημέρα και άλλα να λέει την άλλη
*Μάθαμε για ‘’μεταλλαγμένους ‘’ Ψυριζέους , που ξαφνικά ‘’ανδρώθηκαν’’ και κατέκαιγαν την Ελλάδα, ενώ οι Έλληνες(;;) σε ένδειξη ‘’ευγνωμοσύνης’’ τους ανέβασαν στο 17 %.
*Μάθαμε για την ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμπεριφορά των Βρούτων του πολιτικού ΒΟΥΡΚΟΥ, Βενιζελορουφιάνων .
*Μάθαμε για τις μυστικές συμφωνίες μεταξύ των οπαδών της προσωπικής αθλιότητας των ‘’παρακοιμώμενων’’ της κλίνης του …αείμνηστου Λαμπράκη.
*Μάθαμε για τον ΑΘΛΙΟ εκβιασμό και την κτηνώδη συμπεριφορά των παραπολιτικών υπολοίπων και αποβρασμάτων της ‘’εκσυχρονιστικής ομάδας’’ των Βενιζελοφρόνων.
*Μάθαμε για το κούρεμα του χρέους και την υπερπροσπάθεια Παπανδρέου να ‘’σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζετε’’!
*Μάθαμε για την βρώμικη προδοσία του ηθικά και πολιτικά αδίσταχτου ‘’ ψευτοβενιζέλου’’ της αχόρταγης βουλιμίας και της κενόδοξης δημοκρατίας, που σώνει και καλά αυτοβαπτιζόταν κάθε μέρα στις πολύωρες ‘’εκτονωτικές’’ μονοεδρικές απασχολήσεις του , ‘’προσωρινός εν δυνάμει πρωθυπουργός’’ της μανίας του !!!
*Μάθαμε για τον υπερεθνικό μας πρωταθλητή Αντώνη Κομανέτση και την πολιτική αφιλοτιμία του να μας θεωρεί στενούς και κολλητούς ‘’συγγενείς του». Αίμα του , DNA του, φαρσοκωμωδία του.
*Μάθαμε για τον Αλέξη νεοΜεταξόπουλο της τραμπάλας με τους ηρωικούς πελταστές του Παπαδημούλη, Λαφαζάνη και Σκουρλέτη και την ..ανεπανάληπτη( ο Θεός να σε φιλάει) Ζωή(;) Κωνσταντοπούλου του Νικολάου βεβαίως – βεβαίως.
*Μάθαμε τελικά για όλα όσα ΑΝΤΙΘΕΤΑ και ειλικρινή παρουσίασαν ανώτατοι εκπρόσωποι της ΕΚΤ και της ΕΕ και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας και τα μάτια μας , με την παραπληροφόρηση ανθελληνικής κιτρινίλας των Τραγκόβιων και λοιπών γλυφοκώληδων του γερασμένου και δύσοσμου Γιώργου του Αυριανιστοπατέρα .
Αγαπητοί Λωποδύτες, πουλημένοι και νοικιασμένοι ανθέλληνες.
Η λάσπη σας και ο οχετός επιστρέφουν να σας εκδικηθούν.
Σύντομα, θα περάσετε από το τέστ της Δημοκρατικής διαύγειας, διαφάνειας ευνομίας και φοροδοτικής υποχρέωσης.

Μας κρατούσατε ‘’συντροφιά’’ επί τέσσερα ΚΑΘΑΡΑ ολόκληρα χρόνια.
Σας υποσχόμαστε να σας θυμόμαστε και μια ζωή να προσπαθούμε να εξοφλήσουμε τις ‘’υποχρεώσεις μας’’….

Οψόμεθα συντόμως, πιστεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.