Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ. ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ !!!

Γράφει ο Ν Βράχος

Κάθε μέρα που περνά, είναι και μια αποκάλυψη, σε όλα όσα υπέστη ο Γ. Παπανδρέου, από τη επάρατη πολιτική κλίκα, όταν αποφάσισε πως η Ελλάδα πρέπει να σωθεί. Όταν αποφάσισε να μπει μπροστά , πιστεύοντας ότι ο πολιτικός κόσμος θα βοηθούσε, θα συμπαραστεκόταν , θα ακολουθούσε ώστε όλοι οι Έλληνες με μια φωνή σε μια ενιαία μοναδική ιστορική απόφαση να κάνουνε, ότι δεν έγινε στα προηγούμενα χρόνια. Κι όμως όλοι πρόδωσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό του43%, για να του ΚΛΕΨΟΥΝ τη θέση. Αυτός όμως έμεινε ακλόνητος στη θέση του μέχρι που εχθροί και ΒΡΟΥΤΟΙ τον πρόδωσαν.

**Τον πρόδωσε πρώτος από όλους ο παλιός συμμαθητής του, που έμεινε αγκυλωμένος , σε μικρόψυχες αναμνήσεις, εγκληματικές ιδεοληψίες και ανειλημμένες δεσμεύσεις, υποχρεώσεις ανθελληνισμού. Ποτέ ο Σαμαράς δεν ξέχασε το [[ Αλήτη, προδότη Σαμαρά]] !!! και δυστυχώς ο λαός είχε δίκιο και τότε, αλλά σήμερα έκανε το έγκλημα να παραβλέψει το νόμο ότι: [[Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ]], και τώρα ..πληρώνει!

Πληρώνει, με το πιο άγριο και αδυσώπητο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της γης των προγόνων μας, της γης των παιδιών μας από εκείνον το Σαμαρά, που ποτέ δεν ξεχάσαμε. Αδίστακτος, χωρίς αρχές και πιστεύω, αδόκιμος και ακατάλληλος, μνησίκακος και αποτυχημένος, έδρεψε και δρέπει κόπους και θυσίες άλλων, παραβιάζοντας ακόμη και σχέσεις αίματος προκειμένου να λαθροθησαυρίσει εκμεταλλευόμενος και ευτελίζοντας θεούς και δαίμονες. Οικογένεια κισσών και ζιζανίων.
*Δάσκαλός του ο Αβέρωφ. *Συναγωνιστές του οι Μιχαλολιάκηδες .
 
*Θετός του πατέρας ο Μητσοτάκης. ΄Ένα μείγμα μοναδικό, απαίσιο, απλησίαστο, εθνοβόρο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ !!!
Τον πρόδωσε ο Βαγγέλης , ο αχόρταγος κροκόδειλος της πολιτικής ακολασίας. Ο άνθρωπος χωρίς συναίσθημα και χωρίς μέτρο. Ο πολιτικάντης που δεν μπόρεσε να γίνει πολιτικός. Δεν έμαθε, δεν είδε , δεν άκουσε. Μύριζε μόνο συντροφικό αίμα και ως άλλος ΒΡΟΥΤΟΣ κατάφερε την πισώπλατη μαχαιριά.

ΒΕΒΑΙΑ, τον ‘’περιμένουμε στη στροφή’’. Το εξωπέταγμα θα μείνει παράδειγμα στην ιστορία. Ο ΒΡΟΥΤΟΣ της δημοκρατικής παράταξης των αγώνων και των θυσιών θα αμειφθεί όπως ΑΚΡΙΒΩΣ του αξίζει. Με μηδενισμό και αφανισμό, ‘’λόγω μη προτέρου εντίμου πολιτικού βίου’’.
**Τον πρόδωσε ο ψευτοαριστεράκος της πλατείας των δεκαπενταμελών ..αναθυμιάσεων και ψευτοκηρυγμάτων. Ο απαίδευτος νεανίσκος με τους [[αποτυχημένους οικογενειακούς συμβούλους]], με τους αναρχο διεστραμμένους οπαδούς , συμβούλους και συνεταίρους των ‘’κυβερνήσεων του βουνού και των λαϊκών δικαστηρίων’’ των κάθε μορφής και αηδίας καταστροφικών μορφωμάτων. Με τους χιλιοβολεμένους [[άρχοντες της πολυθρόνας των δημοσίων γραφείων]]. Ας γίνει μία καταγραφή ‘’οικογενειακής καταστάσεως’’ των συνηγόρων δημοκρατικής εγκληματολογίας. Που εργάζονται οι ορδές των απανταχού [[αριστερών εθνικοφρόνων]]????
Πόσοι είναι στο δημόσιο και πόσοι στις τράπεζες, ΔΕΚΟ και δεν συμμαζεύεται ????
Αυτός ο άσημος και ασήμαντος νεανίσκος της ζωής και της πολιτικής, ξαφνικά(;) ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ, με τίνος πλάτες διέλυσε την Ελλάδα και αναρριχήθηκε, χωρίς εφόδια και γνώσεις στο κάστρο της ιστορίας μας? Ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το ψευτοχαμόγελο της αμάθειας, της άγνοιας, της αναίδειας ???

Τον πρόδωσε ο ψευτομορφωμένος μπουρδολόγος, που χαλά το χρήμα αβέρτα ‘’κουβέρτα ‘’ στη πλώρη και στη πρύμνη του ‘’αδήλωτου’’ και παράνομου σκυλοπνίχτη του. Τα έδωσε και τα δίνει όλα, [[ο αμέθυστος μπεκρής της ψευδολογίας, της συκοφαντίας, της θρασύδειλης ‘’παλικαριάς’’ ]]των πληρωμένων κακομούτσουνων που των συνοδεύουν.
Τον πρόδωσαν οι πληρωμένοι δολοφόνοι του φασισμού, της ρουφιανιάς , του πληρωμένου ‘’χαλασμού’’ της πατρίδας μας.

Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Ποτέ κανένας Έλληνας δεν πρέπει να ξεχάσει εκείνη την ημέρα των ‘’εθνικών υαινών’’. Κανένας δημοκράτης δεν πρέπει να ξεχάσει εκείνο το θλιμμένο-λυπημένο πρόσωπο, με την ζωγραφισμένη αγωνία και απελπισία στα μάτια, για το αόρατο μέλλον της πατρίδας μας, τότε που μας είχε ανάγκη ΟΛΟΥΣ και ενωμένους.
Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.

Αυτόν που δεν έβρισε, αυτόν που δεν συκοφάντησε, αυτόν που δεν κατέβηκε στο λάκκο της πολιτικής λάσπης. Ήξερε, όπως ξέρουμε όλοι μας, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη όλους. Μόνο όλοι μαζί αδελφωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Όταν κάποιοι ‘’αόρατοι’’ (;)μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας, γιατί άραγε το κάνουν; Γιατί δημιουργούν ‘’τεχνητές πολώσεις’’? Επειδή αυτοί ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! θέλουν να μας εκμεταλλεύονται και να ρουφούν , σαν τρωκτικά, ι το αίμα μας.
Το Πασόκ μας, πιστό σε αρχές και παραδόσεις, είναι υπέρ της ισότητας, της ευνομίας , του κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ ! Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου! Όλοι είμαστε εντός του νόμου με ισοτιμία, ευνομία και ισονομία.Το κράτος έχει όργανα που φροντίζουν, για την εύρυθμη λειτουργία του.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!

Έτσι , όλοι μαζί, με αρχηγό τον Γ. Παπανδρέου, μπορούμε να αγωνισθούμε για το καλό των παιδιών μας, μονιασμένοι και αγαπημένοι.
Περισσότερο ψωμί τρώμε με μέλι, παρά με ξύδι.
Γιώργο, σε ευχαριστούμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.