Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Περηφάνια ΓΑΠ: Όχι στο ξεπούλημα των τραπεζών!

Με μια μεγαλειώδη απόφαση σε μια κατά τα άλλα άθλια κοινοβουλευτική βραδιά για την χώρα και το πολίτευμα, ο Γιώργος Παπανδρέου δικαίωσε τόσο την προσωπική όσο και την συλλογική ιστορία και τους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης για την διασφάλιση και την προστασία της περιουσίας του ελληνικού λαού.

Ο πρώην πρωθυπουργός παραβρέθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου της ντροπής και όρθωσε το ανάστημα του σε όλους αυτούς που μεθοδεύουν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας από τους λίγους και ισχυρούς. Ο ουσιαστικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και την παράταξης ψήφισε ΟΧΙ στο κατάπτυστο άρθρο του πολυνομοσχεδίου που αφορούσε τις τράπεζες, κάνοντας περίφανους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σοσιαλιστές και δημοκράτες σε όλη την επικράτεια και στέλνοντας το μήνυμα πως τίποτα πως η συνείδηση της παράταξης είναι ζωντανή και στέκεται με αξιοπρέπεια και ήθος απέναντι στις αρχές και τις αξίες της!

Ο αγώνας είναι μεγάλος και δύσκολος όπως πάντα, όμως δίνεται ήδη σε διάφορα μέτωπα κι όσο περνάει ο καιρός θα δίνεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάθος. Η ώρα άλλωστε απαλλαγής του προοδευτικού κόσμου από τα διαχειριστικά του σκουπίδια, τα υποταγμένα όχι μόνο στον ακροδεξιό κυβερνητικό κατήφορο αλλά και σε διάφορες μορφές και εκφράσεις συμφερόντων. πλησιάζει όλο και περισσότερο. Λίγα τα ψωμιά τους, μεγάλη όμως η ευθύνη μας!

http://www.smartpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.