Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος σε Λυμπερόπουλο: Το πρόβλημα ήταν του Ραγκούση και όχι του ΠΑΣΟΚ

Με σκοπό «να ανανεωθεί η σχέση» του ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα, υποδέχτηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.

Συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος είπε πως «αξιοποιώ την ευκαιρία αυτή για να ανανεώσουμε τη σχέση μας, καθώς είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με συγκεκριμένες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον πρώην υπουργό Yποδομών, Μεταφορών και Δημοσίων Εργων, Γιάννη Ραγκούση για το μεγάλο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τις άδεις των ταξί.

Οπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ η Ομοσπονδία ευχαρίστησε τον κ. Βενιζέλο για τη στάση που τήρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πρόσφατου νόμου 4070/2012, με τον οποίο δόθηκε μια οριστική και ισορροπημένη λύση στα ζητήματα που αφορούν τα ταξί.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη να υπάρχει πάντα καλόπιστος και ανοιχτός διάλογος, ώστε να μη γεννιούνται παρεξηγήσεις και, παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί επιβεβαιώθηκε η αναγνώριση του κλάδου των ταξί στο έργο που ιστορικά έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στον χώρο αυτό.

Τα δύο θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση, ήταν αφενός η πρωτοβουλία που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, για να αντιμετωπιστούν τα θέματα της εξειδίκευσης της έδρας και των χώρων αναμονής των ταξί και αφετέρου το ζήτημα της αντιμετώπισης των ιδιοκτητών ταξί ως επαγγελματιών που πρέπει να εντάσσονται στα διάφορα προγράμματα ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων και ιδίως των ατομικών επιχειρήσεων.



Πηγή:http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.