Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κρατηθείτε: Η ΝΔ κατηγορεί την Ε.Ε. ότι αυτή παραποίησε το έλλειμμα και μπήκαμε στο μνημόνιο

Μας λυπεί το γεγονός ότι το πρώτο πολιτικό θέμα των ημερών, δηλαδή το πόρισμα της εξεταστικής του ευρωκοινοβουλίου για το πρώτο μνημόνιο, δεν έχει παίξει ακόμη σε κανένα ελληνικό μέσο ενημέρωσης πλην του δικού μας blog [Κόλαφος για Τσίπρα-Σαμαρά το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικα].

Στην έκθεση αναφέρονται χαρακτηριστικά οι αιτίες που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο, οι επιλογές που υπήρχαν, αξιολογούνται τα αποτελέσματα εφαρμογής του μνημονίου. Όποιος διαβάσει αυτή την έκθεση γνωρίζει την αλήθεια, τι ακριβώς συνέβη, και, δε μπορεί να τον κατευθύνει ή παραπληροφορήσει κανένας δημοσιογράφος ή μέσο ενημέρωσης...




Όπως διαβάζετε παραπάνω στην έκθεση, η ΝΔ αναφέρεται ευθέως ως η αποκλειστικά υπεύθυνη για τη χρεοκοπία της χώρας και την ένταξή της στο μνημόνιο. Ποια η επίσημη απάντηση της ΝΔ; Παραθέτουμε το δελτίο τύπου στο πρώτο screenshot όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. τονίζουν επίσης ότι στην έκθεση παραποιείται η κατάσταση ως προς το πραγματικό έλλειμμα της χώρας και τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στο πρόγραμμα προσαρμογής με την επιτήρηση της τρόικα».


Συμπέρασμα;
Η ΝΔ, η οποία καταψήφισε (!) την έκθεση του ευρωκοινοβουλίου, για να προστατέψει την κυβέρνηση Καραμανλή-Παπαθανασίου που έκανε την στατιστική απάτη με το έλλειμμα, απαντά στους συντάκτες της έκθεσης αλλά και σε όλο το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ότι αυτοί παραποίησαν το πραγματικό έλλειμμα της χώρας!

Να το ξαναγράψουμε; Η ΝΔ, για να καλύψει τον Καραμανλή, κατηγορεί την Ε.Ε. ότι αυτή παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία του ελληνικού προϋπολογισμού!!! Δηλαδή η ΝΔ αντιτείνει στα greek statistics τα νοθευμένα euro-statistics!

Η αλήθεια με στοιχεία: Ο Παπαθανασίου έστειλε εν γνώσει του πλαστά στοιχεία για το έλλειμμα #elleimma2009

Η ΝΔ λέει συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό και μάλιστα επιβραβεύει τον ΥπΟικ που εξαπάτησε τους πάντες και χρεοκόπησε τη χώρα, διορίζοντάς τον στα ΕΛΠΕ με μισθό 170.000 ευρώ το χρόνο!

Η αλήθεια με στοιχεία: Ο Παπαθανασίου έκρυψε στο συρτάρι του τα δελτία εκτέλεσης προϋπολογισμού #elleimma2009


Τι άλλο πρέπει να κάνουμε ως epikairo για να αναδειχθεί η αλήθεια; Να συμπεριλάβουμε αυτό το ποστ στον εθνικό εμβολιασμό της χώρας; Αλήθεια, εσείς, οι δημοσιογράφοι, συμμέτοχοι ενός βρώμικου συστήματος, που οι μεν λειτουργείτε με εντολές Σαμαρά και οι δε κρατάτε το θέμα κάτω, επειδή εκθέτει ολόκληρη την πολιτική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της κρίσης, δε ντρέπεστε διόλου; Δε δικαιούται ο ελληνικός λαός να μάθει γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι και ποιες ήταν οι εναλλακτικές της χώρας; Για πόσο ακόμη θα συνεχίσετε να αποκρύπτετε την αλήθεια;

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.