Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Και όταν το τηλέφωνο του Παπανδρέου χτυπήσει, ΠΑΣΟΚ θα σας απαντήσει. Γκέγκε;

Εγκυρες πηγές αναφέρουν, αποκλειστικά στο iefimerida.gr, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την κοινή εμφάνισή του με τον Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση για το βιβλίο της υποψήφιας Μαριλένας Κοππά, έδωσε εντολή στο περιβάλλον του να ξεκινήσουν προεκλογική σταυροφορία υπέρ της ΔΗΜΑΡ. [iefimerida]

Τα τηλεφωνήματα γίνονται από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο πολιτικό του γραφείο, οι οποίοι έρχονται σε επικοινωνία με θύλακες που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό και ζητούν να ψηφίσουν «δαγκωτό ΔΗΜΑΡ» στις ευρωεκλογές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στενοί φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα όπου είναι βουλευτής, στηρίζουν ανοιχτά τη ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη, αφού από τα μισόλογα και τις νύξεις, το περιβάλλον Παπανδρέου πέρασε στην πράξη και αντί να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, στηρίζει ανοιχτά ένα αντίπαλο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ από τη στάση Παπανδρέου

Η ανοιχτή στήριξη στη ΔΗΜΑΡ και στην «εκλεκτή» του Γιώργου Παπανδρέου, πρώην συνεργάτιδά του και ευρωβουλευτή Μαριλένα Κοππά, από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, προκαλεί σάλο στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου, με την κίνηση αυτή, προχωράει σε ανοιχτή ρήξη με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ωθεί τα πράγματα στα άκρα.

Εμφανής, πλέον, στόχος του είναι η καταρράκωση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς, ώστε να τεθεί θέμα ηγεσίας αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και αφού θα έχουν προηγηθεί αρνητικά εκλογικά αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε η «παπανδρεϊκή» υποψήφια της Ελιάς για τις ευρωεκλογές Κατερίνα Μπατζελή, η οποία προτίμησε να μιλήσει στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Κόκκινο» και να δηλώσει ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν πάρει 12% στις ευρωεκλογές, τότε θα αντιμετωπίσει εσωτερικό πρόβλημα.


Epikairo: Μόνο ως "τρολιά" μπορεί να δει κανείς το παντελώς αστήριχτο ρεπορτάζ του iefimerida, στην προσπάθειά των φίλα προσκείμενων στον Βενιζέλο ΜΜΕ και sites να θέσουν με τον στανιό τον Παπανδρέου εκτός ΠΑΣΟΚ, ταυτίζοντας τον με την ΔΗΜΑΡ και τάχα μου ότι το γραφείο Παπανδρέου γραμμώνει υπέρ της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές. Επειδή ο κόζμος πλέον σφίγγει πλέον το στομάχι του από τα γέλια, αλλά και τα δόντια όταν ακούει τον διοικητή της Benny Patrol Γρηγοράκο να εξοριστεί ο Παπανδρέου σε γκουλάγκ, κάποιες επισημάνσεις:

1) Είναι ενάντια στην κουλτούρα Παπανδρέου η οποιαδήποτε νοοτροπία "γραμμών". Είναι "κώλυμα" του Παπανδρέου η πλήρης δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης και γνώμης, που πολλές φορές κατηγορήθηκε γι αυτό ως μειονέκτημα οργανωτικότητας.

2) Ο Παπανδρέου, ως αντισυμβατικό ον που είναι, έχει πάψει να χρησιμοποιεί ο ίδιος και υποθέτουμε οι συνεργάτες του προ πολλού την κινητή ή σταθερή τηλεφωνία. Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός των τηλεδιασκέψεων να γραμμώνει μέσω τηλεφώνου; Τρε μπανάλ θα λέγαμε.

3) Πέρα από την πλάκα, αλήθεια αναρωτιόμαστε, ποιος ήταν ο ρόλος του Γραφείου Σημίτη, αλλά και του ίδιου του Σημίτη, που είναι γνωστό τοις πάσι ότι η συστράτευση με την Βενιζ-Ελιά, αλλά και η παρουσία στις εκδηλώσεις γίνονταν κατόπιν προσωπικής παρέμβασης του ίδιου; Γιατί κανένας δεν έχει αναρωτηθεί για τον ρόλο του πρώην Πρωθυπουργού, που είναι πρώτη μούρη στο καβούρι σε κάθε παρασυναγωγή της "Ελιάς", όταν ο Παπανδρέου έκανε το έγκλημα να παραστεί σε μια παρουσίαση βιβλίου;

Καταληκτικά: Όσο κι αν έχουν λυσσάξει να διαγράψουν με τον τρόπο τους την υπόθεση Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ, όσο κι αν έχουν βαλθεί να ταυτίσουν το κομματικό καθήκον με την φούσκα της "Ελιάς", δεν θα τους γίνει η χάρη και δεν θα εγκλωβίσουν μια ολόκληρη παράταξη στο να δεχτεί ότι η ταυτότητα της είναι η αποδοχή του Λοβέρδου και του Μόσιαλου. Και για να τρομάξουμε και λίγο το σύστημα, έτσι για την αλητεία, αν το Γραφείο Παπανδρέου κινηθεί ποτέ για να κινητοποιήσει, να είναι σίγουροι όλοι τους ότι δεν θα το κάνει για τη ΔΗΜΑΡ..

Γυρίστε πλευρό τώρα...

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.