Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου βλέπει το αυτονόητο: Ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ανετράπη από την ομάδα Βενιζέλου

Είπε χαρ/κα απόψε στο κεντρικό δελτίο του Star ο δημοφιλέστερος έλληνας δημοσιογράφος, που δεν τον λες και Παπανδρεϊκό: "Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ πετάει την μπάλα σην εξέδρα..Την άκουγα γελώντας τόση ώρα.. [enikos]

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ θυμίζει ότι πήγε ο Παπανδρέου και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να κάνει στη συνέχεια την πρόταση για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά δεν μας λέει κάτι το βασικό: ότι ήταν η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης απειλούμενος από στελέχη και βουλευτές του κόμματός του ότι αν δεν παραιτηθεί δεν θα την πάρει. Δηλ πήγε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης υπό τον όρο της παραίτησής του και της πρότασης για μια άλλη κυβέρνηση με έναν άλλο πρωθυπουργό. Πώς το ξέχασαν αυτό οι φαεινοί εγκέφαλοι που έγραψαν την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ; Πώς ξέχασαν δηλαδή ότι ο ισχυρισμός τους για την ψήφο εμπιστοσύνης δεν επιβεβαιώνει τη δική τους ιστορική εκδοχή, αλλά την εκδοχή του Παπανδρέου, εκδοχή που ευτυχώς ή δυστυχώς επιβεβαιώνεται και απ' αυτά που έγραψαν οι Financial Times".

Επειδή εμείς δεν ξεχνούμε, ας θυμηθούμε ενδεικτικά τι είχαν πει ο Λιντζέρης, πρόεδρος του ΕΟΦ σήμερα

Kαι η διορισμένη στο Δημόσιο από τον Βενιζέλο και υποψήφια ευρωβουλευτής με την "Ελιά" Εύα Καϊλή τότε που εκτυλισσόταν η ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού από την κλίκα Μπαρόζο-Σαμαρά-Βενιζέλου.


http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.