Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Βενιζέλος: «Αν δεν ψηφίσετε Ελιά, θα κρατήσω την αναπνοή μου!»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πραγματοποιεί την απειλή του και κρατάει την αναπνοή του για να δείξει τις συνέπειες που μπορεί να έχει η καταψήφιση της Ελιάς
Τον ορατό κίνδυνο να μείνει η χώρα χωρίς Αντιπρόεδρο, έφερε στο προσκήνιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι αν δεν υπερψηφιστεί ο ίδιος και η Ελιά στις ευρωεκλογές, θα πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τον ίδιο και συνεπώς για όλους.

Μιλώντας στην καθημερινή διακαναλιακή συνέντευξή του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έθεσε το δίλημμα «ή ΕΓΩ ή κάποιος άλλος», υπογραμμίζοντας ότι στη δεύτερη περίπτωση, η καταστροφή της χώρας θα είναι βέβαιη και οι ευθύνες όσων τον καταψηφίσουν βαρύτατες αφού θα έχουν το κρίμα στο λαιμό τους.

Μάλιστα για να τονίσει τη σημασία της μαζικής ψήφου στην Ελιά, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κρατήσει ακόμα και την αναπνοή του, μπας και πειστούν τελικά οι ψηφοφόροι και αποφύγουν το μοιραίο λάθος να μην τον ψηφίσουν.

Τέλος ο κ. Βενιζέλος, δεν παρέλειψε να «κατσαδιάσει» και τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι αν δεν ήταν ηλίθιοι και αντί για τον «άλλον» ψήφιζαν εκείνον, η πορεία της Ελλάδας θα ήταν διαφορετική, αφού όχι μόνο θα είχαμε ανακαταλάβει την Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν θα είχαν ψηφιστεί και αυτοί οι επαίσχυντοι νόμοι για το μαύρο χρήμα, που οδήγησαν προβεβλημένα στελέχη με μεγάλο πολιτικό πελατολόγιο -όπως ο Άκης- στη φυλακή.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.