Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών: "Είναι αδιανόητο ένας υπόδικος να διεκδικεί το ανώτερο δημοτικό αξίωμα της πόλης του Βόλου"

"Απέναντι σε κάθε λογική, ο Αχιλλέας Μπέος προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,... όπου θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου στον Βόλο.

Είναι αδιανόητο ένας υπόδικος, που μεταξύ άλλων κατηγορείται για δωροδοκίες και εκβιασμούς, να διεκδικεί το ανώτερο δημοτικό αξίωμα της πόλης του Βόλου και μάλιστα με αξιώσεις.

Οι υποσχέσεις του για αναμόρφωση του Βόλου σε «νέο Μονακό» μόνο αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν ενώ οι δηλώσεις του περί «ήθους» και «διαφάνειας» που τον χαρακτηρίζουν είναι το λιγότερο προκλητικές και προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών αλλά και το δημοκρατικό ιδεώδες.

Ο γνήσιος εκφραστής του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος σε συνδυασμό με τη φασιστική ρητορεία του «όλοι ίδιοι είναι» δεν μπορεί -και προφανώς δεν είναι διατεθειμένος- να διοικήσει μία πόλη με αρχές δημοκρατίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Το Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών, απευθυνόμενο στο βαθύ δημοκρατικό αίσθημα του λαού του Βόλου, καλεί τους πολίτες να καταψηφίσουν τον Αχιλλέα Μπέο και να τον εμποδίσουν να μετατρέψει τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ένα από τα «παραμάγαζά» του.

Την Κυριακή 25 Μάη στηρίζουμε την Δημοκρατία!
Την Κυριακή 25 Μάη προστατεύουμε τον Βόλο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.