Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

7 ερωτικά και διεστραμμένα βίντεο του Τριανταφυλλόπουλου με την Χρυσή Αυγή. Και χωρίς καρότα

"Τον... «αθώο» νεοναζί μπράβο. Το κακόμοιρο παιδί που έτυχε να περιφρουρεί εκείνο το βράδυ τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης. Που απλά, ψήφιζε Χρυσή Αυγή και κάποιες φορές έτυχε να κάνει και νυχτερινές καταδρομικές ασκήσεις με τον Κασιδιάρη στα βουνά της Αττικής. Αυτό το άγιο πλάσμα που ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή των εκδηλώσεων του νεοναζιστικού μορφώματος. Αυτό το εξαιρετικό παλικάρι, που ήταν «πόρτα» και μπράβος σε μαγαζιά του Νέου Ηρακλείου και είχε εξαιρετικές σχέσεις με την τοπική μαφία (Ρώσοι, Γεωργιανοί κλπ κλπ).

Πως γίνεται η σύνδεση των τριών προσώπων; Ο Τριανταφυλλόπουλος κάποια στιγμή πριν λίγα χρόνια είχε ζητήσει από τον Κασιδιάρη έναν μπράβο για να κυκλοφορεί πιο άνετα. Ο Κασιδιάρης προσφέρθηκε να του γνωρίσει ένα «δικό του παιδί» προκειμένου να το βοηθήσει κιόλας να βγάλει κανένα μεροκάματο. Και η δουλειά έκλεισε: Ο Φουντούλης ήταν τότε (και για μερικούς μήνες) ο προσωπικός μπράβος του Τριανταφυλλόπουλου."

https://athens.indymedia.org/post/1502741/


Μια αθώα, χαζούλικη και αυθόρμητη σκέψη

Ένας μπράβος κάποιου προσώπου λόγω της ιδιαιτερότητας του "επαγγέλματός" του μαθαίνει πολλά για την προσωπική και επαγγελματική ζωή του αφεντικού του. Συνεπώς ο εκτελεσμένος μπράβος των γραφείων της Χρυσής Αυγής, Φουντούλης, θα ήξερε πολλά για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο όντας σωματοφύλακάς του σύμφωνα με το δημοσίευμα του Indymedia. Αν ο Φουντούλης ήξερε πολλά για τον Τριανταφυλλόπουλο, θα τα ήξερε αυτομάτως και ο Κασιδιάρης και όλη η παρέα της συμμορίας των φασιστών. Μήπως έτσι εξηγείται η εμμονική στήριξη του Μάκη στη φασιστική εγκληματική οργάνωση; Μήπως ο Μάκης που είχε μάθει μόνο να εκβιάζει πλέον εκβιάζεται και χορεύει στους ρυθμούς του Κασιδιάρη επί μήνες τώρα;




















Βίντεο 1: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εντοπίζει έγχρωμο μικροπωλητή ψηφοφόρο της φασιστικής Χρυσής Αυγής που ψηφίζει Χρυσή Αυγή... από αντίδραση!

Βίντεο 2: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εντοπίζει καταληψία του Πολυτεχνείου ο οποίος... την υποστηρίζει ένθερμα!

Βίντεο 3: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι ο δεύτερος τη τάξει της φασιστικής οργάνωσης, ο Κασιδιάρης, είναι... ένα νέο παιδί που έμπλεξε εκεί πέρα, και εν πάση περιπτώσει...

Βίντεο 4: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι το τατουάζ του Κασιδιάρη δεν είναι η σβάστικα του Χίτλερ είναι το σήμα του Σλήμαν από την Τροία γιατί είναι αριστερόστροφο και όχι δεξιόστροφο.

Βίντεο 5: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει έγκυρη και αδιάβλητη δημοσκόπηση του zougla.gr που βγάζει δήμαρχο τον Κασιδιάρη με 48,8% και αφήνει τον δεύτερο 30 ποσοστιαίες μονάδες πίσω του.

Βίντεο 6: Ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος αναρωτιέται ποιοι είναι οι φασίστες τελικά.

Βίντεο 7: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσιάζει δημοσκόπηση και βγαίνει από τα ρούχα του με τις δημοσκοπήσεις των άλλων που αδικούν τον Κασιδιάρη επειδή "τον ΘΕΩΡΟΥΝ φασίστα".

 

 

 

 

 





Αναδημοσίευση από Indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.