Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μωραϊτης: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με πρόσωπα και διευθύνσεις να περιγράψει τι εννοούσε λέγοντας πέμπτη φάλαγγα»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης χαρακτήρισε ατόπημα το σχόλιο του Βαγγέλη Βενιζέλου περί «πέμπτης φάλαγγας» στο εσωτερικό του κόμματος, συνεχίζοντας τις επικρίσεις που διατυπώνει τις τελευταίες ημέρες έναντι του προέδρου του Κινήματος. [tanea]

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μωραΐτης σχολίασε ότι οι πολιτικοί οφείλουν «στα πολιτικά επιχειρήματα να απαντούν με πολιτικά επιχειρήματα και να μη μπαίνουν στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας και να μη δημιουργούν εντυπώσεις».

«Εκτιμώ ότι καλό είναι μη χάνεται το μέτρο και η ψυχραιμία. Χθες χάθηκε η ψυχραιμία», πρόσθεσε

Όπως είπε, λυπήθηκε όταν είδε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντά με αυτόν τον τρόπο πάνω σε πολιτικά ζητήματα που έθεσαν τις τελευταίες 10 μέρες πολιτικά στελέχη του Κινήματος.

«Προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ένα ατόπημα και εκτιμώ ότι τις επόμενες μέρες πρέπει με πρόσωπα και διευθύνσεις να περιγράψει τι εννοούσε λέγοντας πέμπτη φάλαγγα», κατέληξε ο κ. Μωραΐτης.

Epikairo: Ματαιοπονεί ο Θάνος Μωραϊτης. Αν αποφασίσει ο Βενιζέλος να ψάξει τα ονόματα και τις διευθύνσεις των "πεμπττοφαλαγγιτών" στο συρτάρι του γραφείου του, θα πρέπει πρώτα να βγάλει έξω την λίστα Λαγκάρντ, τα απόρρητα σχέδια του υπουργείου Άμυνας, το πόρισμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και μια selfie φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά με ιδιόχειρη αφιέρωση..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.