Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Ελάτε. Σας περιμένω...»

Με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του και έναν κτηνώδη πόλεμο λάσπης στο διαδίκτυο, οι χρυσαυγίτες προσπαθούν να τρομάξουν τώρα τον τρις Ολυμπιονίκη και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα, τον μόνο βουλευτή που προχθές σηκώθηκε να αντιμετωπίσει τον Μίχο της Χρυσής Αυγής, που έκανε τον νταή μέσα στη βουλή, απειλώντας με γροθιές τον ανεξάρτητο βουλευτή, Πέτρο Τατσόπουλο.
Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προτάθηκε στον Πύρρο η προστασία από αστυνομική δύναμη του ιδίου και του σπιτιού του, αλλά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης την αρνήθηκε αμέσως, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στη Χρυσή Αυγή: «Ελάτε. Σας περιμένω...»

Στο διαδίκτυο στελέχη και φανατικοί οπαδοί της ΧΑ γράφουν ήδη τέρατα για τον Πύρρο Δήμα και την προσωπική του ζωή, ενώ πολλές είναι και οι άμεσες απειλές που αφορούν τον ίδιο και την οικογένειά του, με τις φράσεις: «Θα σε κάψουμε ζωντανό παλιοαλβανέ» ή «ετοιμάσου να κλάψεις πολύ για ό,τι θα σου συμβεί».

Ο ελεεινός αυτός πόλεμος κατά του Πύρρου Δήμα ξεκίνησε από προχθές, όταν ο Ολυμπιονίκης σηκώθηκε όρθιος μέσα στη βουλή και στάθηκε απέναντι στον μαινόμενο Μίχο της ΧΑ, που κινήθηκε να γρονθοκοπήσει τον ανεξάρτητο βουλευτή Τατσόπουλο.

Μόλις ο Μίχος είδε μπροστά του τον Πύρρο Δήμα, να του έχει απλώσει τα χέρια, για να τον εμποδίσει φωνάζοντάς του με οργή, «γύρνα πίσω στη θέση σου, αμέσως τώρα», τότε ο Μίχος φοβισμένος υποχώρησε αμέσως (γιατί προφανώς δεν τον έπαιρνε να τα βάλει με τον Πύρρο) ενώ ο Κασιδιάρης έπαιζε το ρόλο του δήθεν πυροσβέστη στη φωτιά που πήγαινε να ανάψει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

Πάντως, πληροφορίες από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρουν ότι ο προϊστάμενός της, κ. Σφακιανάκης, έδωσε εντολή να εντοπιστούν όλοι όσοι απειλούν τη ζωή του Πύρρου Δήμα και την οικογένειά του, ώστε να ασκηθούν αυτεπάγγελτες διώξεις σε όλους όσοι διαπράττουν αυτό το έγκλημα.



Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.