Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Καμμένος πίνει το δηλητήριο που κατασκεύασε ο ίδιος

Αποζημίωση 100.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, θα πρέπει να καταβάλλει ο Πάνος Καμμένος μετά την καταδίκη του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για την περίφημη υπόθεση των CDS. [lifo]

Το δικαστήριο έκανε δεκτή αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του η εταιρία IJ PARTNERS με έδρα την Ελβετία χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του ότι πόνταρε -χωρίς να κατέχει ελληνικά ομόλογα- πάνω στην χρεοκοπία της χώρας, «έχοντας εσωτερική ενημέρωση για την ένταξη της χώρας σε μηχανισμό στήριξης».

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσκόμισε στο δικαστήριο κανένα στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. «Οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών», αναφέρεται στην απόφαση. Πάντως το Πολυμελές Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα της εταιρίας να είναι άμεσα εκτελεστή η απόφαση και παράλληλα διέταξε κάθε φορά που ο Πάνος Καμμένος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ ενώ του επιδίκασε και δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

Epikairo: Ο Αντρίκος Παπανδρέου θα αποζημιωθεί από τον Καμμένο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε εναντίον του. Η ελληνική κοινωνία όμως πότε θα αποζημιωθεί για την ανήκεστο βλάβη που της επέφερε ο Καμμένος τα τελευταία 2 χρόνια, όπου δηλητηρίασε τον δημόσιο διάλογο με συνωμοσιολογίες, κραυγές, απειλές και χρυσαυγίτικους χαρακτηρισμούς, όπως προδότες, γερμανοτσολιάδες και δοσίλογοι; Πώς θα αποζημιωθεί η ελληνική κοινωνία από τις απατηλές μπαρούφες του; Ίσως η πρώτη δόση του γραμματίου του πληρώνεται με την σταδιακή διάλυση του κόμματος του και της σταδιακής εγκατάλειψης των βουλευτών των ΑΝΕΛ..

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.